sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

ALDE DOLJ: PNL A DEVENIT PARTIDUL ”Nu Lefuri”

Gheorghe Perişoreanu, vicepreşedinte ALDE Dolj, candidat la Camera Deputaţilor : ”Doljenii au de făcut pe 11 decembrie o alegere clară: Din nou regimul de tip Boc sau o guvernare de tip Tăriceanu sau Ponta?!”

Constatăm că PNL vrea cu tot dinadinsul să devină noul PDL, un partid al austerității şi al tăierilor de salarii.

A sustine un Premier/ Ciolos care primeşte cca 12 000 de euro leafă în fiecare lună dar se opune şi contesta la Curtea Constituţională creşteri de salarii de 15% pentru cei cu adevărat în nevoie, înseamnă să fii împotriva intereselor propriului popor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

ALDE Dolj consideră că medicii, profesorii, cei care au un rol esențial pentru societatea românescă, pentru pregătirea viitoarelor generații, pentru sănătatea noastră, merită această creștere. De aceea am votat fără rezerve aceste creşteri care pot fi susţinute bugetar fără probleme.

Dacă nu sunt bani pentru o majorare de 15% la medici și profesori, atunci unde sunt banii din bugetul României? Să ne arate domnul premier unde sunt banii. Ce face cu banii din creşterea economică de 6%?! Nu am văzut în acest an de mandat Ciolos nici un proiect major de investiţii publice care să reclame prudenţa excesivă pentru o majorare legitimă de salarii, atenţie de doar 15%!

Cerem guvernului să renunţe la blocarea creşterilor salariale pentru cadrele din sănătate şi educaţie.

Este evident că PNL nu îşi mai aparţine, că face greşeli după greşeli doar pentru a servi tandemului Iohannis- Cioloş în speranţa unui acces la guvernare dupa aceste alegeri.

ALDE Dolj cere electoratului doljean să cântărească cu maximă atenţie ce e mai bine pentru ei şi pentru România: să ne întoarcem la o nouă perioadă neagră, cu tăieri şi blocări de salarii şi pensii dar fără investiţii economice sau să mergem pe calea unei dezvoltări echilibrate, a unei creşteri economice constante care să se regăsească în calitatea vieţii lor.

Doljenii au de făcut pe 11 decembrie o alegere clară: Din nou regimul de tip Boc sau o guvernare de tip Tăriceanu sau Ponta?!

BIROUL DE PRESĂ ALDE DOLJ

Comandat de ALDE Dolj, CUI mandatar financiar 11160008. Executat de SC INTER REGIONAL MEDIA SRL-D

Politica