vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Captură de cannabis în Olt

Peste două kilograme de cannabis, dar şi sume de bani au fost ridicate de poliţiştii de combaterea a criminalităţii organizate şi procurorii DIICOT, în urma efectuării a 10 percheziţii domiciliare, miercuri, în Olt şi Teleorman.

Locuinţele a 12 persoane bănuite de trafic şi consum de droguri au fost perchiziţionate de poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate şi procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Olt, împreună cu poliţişti din Slatina şi Caracal.

În urma percheziţiilor au fost ridicate 117 pachete şi trei pungi de cannabis (aproximativ 1,5 kilograme), 19 doze din muguri de cannabis, şapte pliculeţe cu material vegetal uscat, un plic transparent cu muguri de cannabis, cântare, telefoane mobile, precum şi 60 de lire sterline şi 850 de lei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Au fost puse în executare 37 de mandate de aducere, persoanele fiind conduse la sediul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

Din cercetări a reieşit că, din septembrie 2015, persoanele în cauză au comercializat aproximativ 10 kilograme de droguri şi substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive, în valoare de  57.000 de lei, către diverse persoane din judeţele Olt şi Teleorman.

Persoanele implicate sunt, acum, cercetate pentru constituire a unui grup infracţional organizat,  trafic şi consum de droguri de risc şi efectuarea de operaţiuni cu substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive.

La acţiunile de miercuri au participat şi luptători de la acţiuni speciale din cadrul IPJ Olt, precum şi jandarmi.

 

Politica