sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Poliţia, pe urmele interlopilor

Un bărbat a ajuns la spital, după ce a fost bătut şi tăiat cu sabia într-un bar din Craiova. Scandalul a avut loc vineri, la miezul nopții, în barul „OnOff“ din Craiova. Conform unor surse, care s-au aflat la fața locului, interlopul Vadik Gigi Zavera (zis Gigioc) şi-a tăiat unul dintre apropiaţi cu sabia. Informația nu a fost însă confirmată, până în prezent, de polițişti.

Martorii au sunat la 112. “După ce l-a lovit cu sabia, alți 6-7 au scos cuțite, bâte, tot să-l bată. La un moment dat Gigioc a scos un pistol şi l-a îndreptat către victimă, şi Charlie la fel”, a declarat un martor, sub protecția anonimatului, pentru Jurnalul Olteniei.

Victima, un bărbat, în vârstă de 33 de ani, a ajuns la spital, dar a fost externată. Nu a depus încă plângere împotriva agresorului. Poliţia anchetează însă cazul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Bărbatul, de 33 de ani, nu a depus plângere la poliţie, iar oamenii legii fac ceretări pentru a se stabili circumstanţele în care a avut loc incidentul“, a spus, pentru adevărul.ro, Amelia Barbu, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Martorii care au dat declarație la Poliție cu privire la incident spun că deja au primit amenințări cu moartea şi se tem pentru viața lor. Nu renunță însă la declarațiile făcute în fața polițiştilor. Aceştia mai spun că barul în care a avut loc scandalul are camere de supraveghere video, fapt ce ar putea ajuta Poliția în anchetă.

sursa foto: facebook Poliţia Română

Politica