vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Albanez reţinut după ce a încercat să mituiască poliţişti de la Frontiera Bechet

Un cetăţean albanez a fost reţinut de poliţişti, după ce a încercat să mituiască poliţiştii de la Frontiera Bechet pentru a-l lăsa să treacă graniţa nelegal.

În noaptea de 01/02.11.2016, ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A) – Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Dolj, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, au organizat şi realizat prinderea în flagrant a lui B.F., cetăţean albanez, în timp ce încerca să ofere suma de 150 euro unui poliţist de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontieră Bechet, după ce, în prealabil, încercase să ofere 50 de euro unui coleg al acestuia, în vederea permiterii intrării pe teritoriul României fără documentaţia necesară justificării scopului şi condiţiilor şederii.

În fapt, B.F. s-a prezentat în P.T.F. Bechet, declarând că doreşte să intre în ţară în scop turistic. La controlul de frontieră, s-a constatat faptul că pe numele acestuia figura o interdicţie de intrare sau şedere în spaţiul Schengen, iar B.F. nu a putut prezenta nici documentaţia necesară pentru a intra pe teritoriul României. Astfel, pentru a i se permite intrarea, cetăţeanul a oferit, iniţial, unui agent, apoi unui ofiţer de poliţie de frontieră diferite sume de bani.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Poliţiştii au refuzat categoric oferta şi au sesizat S.J.A. Dolj fiind organizată şi realizată activitatea de prindere în flagrant, B.F. fiind surprins în timp ce încerca să-i mituiască pe poliţişti cu suma de 150 euro”, potrivit Poliţiei de Frontieră.

Albanezul este cercetat acum pentru două infracţiuni de  dare de mită.

 

Politica