sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Elevă în spital, după ce a sărit de la etaj

O elevă, de clasa XI-a, de la Colegiul Naţional Economic „Gheorghe Chiţu” Craiova, a sărit de la etajul 1 al şcolii. Fata ar fi căzut pe iarbă, dar potrivit medicilor a suferit fracturi la vertebrele 3 şi 4.

Conform Poliţiei şi conducerii Inspectoratului Școlar, eleva ar fi sărit de la etaj pentru a nu fi prinsă chiulind.

Domnul director m-a sunat imediat după producerea incidentului. Domnişoara avea instruire practică în altă parte decât în corpul acela de clădire. Am înţeles că ea chiulea de la oră. Nu ştiu din ce motiv se afla în acea clădire. Fata a văzut profesoara de serviciu pe culoar, care, probabil, patrula pentru a trimite copiii în clase. Și ca să nu o vadă profesoara a sărit de la etajul 1, pe iarbă, a declarat Lavinia Craioveanu, inspectorul şef al Inspectoratului Școlar Judeţean Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Eleva a fost dusă cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean, unde, în urma investigaţiilor, s-a stabilit că suferă de fractură fără deplasare la vertebrele 3 şi 4. Când se va întoarce la şcoală, eleva ar urma să fie inclusă într-un program de consiliere psihologică.

Conducerea şcolii a demarat o anchetă internă pentru a se stabili ce s-a întâmplat, de fapt, întrucât mai există o variantă a motivului pentru care fata ar fi sărit de la etaj. Aceasta ar fi avut un conflict cu o altă elevă din cauza unui băiat. Ancheta şcolii ar urma să fie finalizată în cursul zilei de astăzi.

Politica