miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSS-ul severinean, în criză

Deşi antrenorii severineni sperau ca elevii lor să fie impulsionaţi de faptul că joacă pe principala arenă a judeţului, CSS Drobeta a pierdut ambele meciuri disputate sâmbătă.

În Liga Elitelor U19, echipa antrenată de Marian Brihac a fost învinsă cu 1-0 de ACS UTA Arad şi a bifat a şasea înfrângere consecutivă.

Am ratat ocazii mari, dintre care trei în poziţie de singur cu portarul. Concluzionând, echipa a jucat bine, în condiţiile în care toată săptămâna ne-am antrenat pe sintetic, iar acum am jucat pe iarbă, pe un teren, de altfel, foarte bun”, a declarat Adrian Ungur, antrenorul arădenilor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

După acest nou eşec, UTA a urcat pe podium, iar CSS Drobeta a rămas pe antepenultimul loc în Seria Vest, cu doar 2 victorii, puncte obţinute în primele 2 etape. Nici grupa U17 de la CSS Drobeta n-a reuşit să practice un joc de nivelul unui stadion de Liga I, fiind învinsă cu 4-1 de Viitorul Argeş, în seria a X-a. Singurul gol al gazdelor a fost izbutit de Mogoş, care a înscris pentru 1-1. În partea secună, oaspeţii s-au descătuşat şi au mai marcat de 3 ori, pe Stadionul Municipal. După această înfrângere, echipa lui Mihai Caliţoiu a coborât şi ea pe antepenultimul loc, cu 10 puncte.

 

Politica