vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Arestat după ce a încercat să violeze o femeie

Un bărbat din comuna Livezi a fost arestat preventiv, după ce a încercat să violeze o femeie acostată pe stradă.

Bărbatul a agresat-o fizic pe femeie pentru a o determina să întrețină raporturi sexuale cu el, însă când aceasta a țipat s-a speriat și a fugit.
„La data de 21 octombrie a.c., ora 19.00, poliţiştii Postului de Poliţie Livezi au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul că în jurul orei 19.00 D. Ion, din com. Livezi, a agresat fizic o femeie încercând să întreţină relaţii sexuale cu aceasta.
Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au stabilit că femeia a fost acostată de D. Ion acesta exercitând acte de violenţă asupra victimei, încercând să întreţină relaţii sexuale, contrar voinţei acesteia. Victima a ţipat după ajutor, iar agresorul a fugit.
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tentativă de viol.
În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reţinut 24 de ore pe baza de ordonanţă, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea”, a declarat Alina Teodorescu, purttor de cuvânt al IPJ Vâlcea.
Sâmbătă, vâlceanul a fost prezentat la instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă, iar magistraţii au emis de mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.
Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea întregii situaţii de fapt.

 

Politica