joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Turc, întors din drum la graniţă din cauza fiului său

S-a ascuns TIR-ul tatălui său pentru a-l însoţi în călătorie. Este vorba despre un minor, de 13 ani, din Turcia, care a fost găsit de poliţiştii de frontieră doljeni din Bechet, ascuns în cabina TIR-ul condus de tatăl său. Cum pentru minor nu existau documente pentru trecerea frontierei, ambii au fost întorşi din drum. Acum tatăl său este cercetat pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei şi trafic de migranţi.

„În data de 22.10.2016, în jurul orei 03.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Bechet, județul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în țară, cetățeanul turc Șerif A., în vârstă de 43 de ani, la volanul unui automarfar încărcat cu alune din Turcia pentru o societate comercială din Germania.

În urma analizei de risc, polițiștii de frontieră au procedat la efectuarea unui control amănunțit al camionului şi cabinei șoferului, ocazie cu care au descoperit, ascunsă pe patul șoferului, o persoană de sex masculin.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cadrul cercetărilor preliminare, s-a stabilit că persoana în cauză este un minor cu vârstă de 13 ani, care nu deţinea documente legale de călătorie, despre care conducătorul automarfarului a declarat că este fiul său, dar nu ştia că se află în maşină.

Poliţiştii de frontieră doljeni au întrerupt călătoria persoanelor, în cauză fiind întocmite acte premergătoare pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat și trafic de migranți, iar conform protocolului româno – bulgar acestea urmează a fi predate Poliției de Frontieră Bulgare, pentru continuarea cercetărilor.”- SPTF Dolj.

Articolul precedent
Articolul următor

Politica