joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Victorie clară împotriva clujenilor

Voleibaliştii craioveni şi-au trecut în cont al doilea succes din acest campionat, în meciul de miercuri seara, disputat în Sala Polivalentă din Craiova, împotriva lui CS U Cluj. SCM U Craiova s-a impus cu scorul de 3-0 (25-20, 25-13, 25-23) în primul meci de pe teren propriu din acest sezon.

Sunt mulţumit de această victorie cu 3-0. Trebuie să recunoaştem că echipa din Cluj este din partea a doua a clasamentului, dar care se luptă pentru orice minge. De aceea am şi spus că este o echipă periculoasă. Le-am spus băieţilor să fie serioşi de la prima până la ultima minge. Sunt nemulţumit că în ultimul set au slăbit ritmul jocului, nu au mai fost atenţi şi puteam să pierdem actul trei. Sper să fie o lecţie pentru noi şi să nu mai repetăm greşeala asta pe viitor, pentru că ne aşteaptă meciuri foarte grele”, a declarat antrenorul craiovenilor, Dănuţ Pascu. În următorul meci, duminică, formaţia din Bănie se va deplasa pe terenul lui Volei Municipal Zalău, partida fiind programată de la ora 19.30.

Fetele lui Săvoiu au pierdut, din nou

Policlinica Buna Vestire Craiova

Echipa feminină de volei a SCM U Craiova a fost învinsă de CSM Târgovişte, în deplasarea din a doua etapă a sezonului, de miercuri seara. Craiovencele au pierdut categoric, cu scorul de 3-0, fiecare set fiind cedat cu acelaşi scor: 25-12. „În acest joc, fetele s-au mişcat mai bine decât în celelalte. Au fost mai atente în apărare, dar avem încă probleme la finalizare, ne lipseşte forţa în atac”, a spus antrenorul voleibalistelor craiovene, Daniel Săvoiu. Duminică, fetele vor întâlni pe teren propriu CSM Bucureşti, de la ora 16.00.

Baschetbaliştii întâlnesc Phoenix Galaţi, handbalistele merg la HC Zalău

Celelalte două formaţii ale SCM U Craiova vor evolua vineri şi duminică în campionat. Echipa masculină de baschet, pregătită de Vladimir Vuksanovic, va da piept cu Phoenix Galaţi, pe teren propriu, astăzi, de la ora 18.00. Fetele pregătite de Bogdan Burcea în schimb se vor deplasa la HC Zalău, meciul fiind programat duminică la ora 16.00.

 

Politica