joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Romeo Rădulescu a demisionat din PSD

Deputatul vâlcean Romeo Rădulescu a demisionat din PSD şi a anunţat că va candida independent la parlamentare. „Aleg să candidez independent, pentru că nu pot să îmi ignor sau să-mi dezamăgesc electoratul”, afirmă Rădulescu.

Romeo Rădulescu şi-a anunţat demisia din Partidul Social Democrat pe facebook.

Dragi prieteni, aşa cum probabil vă aşteptaţi, pentru că era o decizie predictibilă, candidez independent! Mi-am dat demisia din PSD! Partidul alături de care am fost la locale a decis să îşi abandoneze echipa în favoarea intereselor personale ale câtorva membri. Jocurile făcute de şefia organizaţiei vâlcene a PSD nu doar că nu îmi fac onoare, dar cu siguranţă mă compromit! Am luat o decizie fermă pentru că sunt un om demn şi cu simţul răspunderii”, a scris el pe reşeaua de socializare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Într-un comunicat remis mass-media, Rădulescu acuză partidul de jocuri ce nu îi fac „onoare”.

Partidul alături de care am fost la locale a decis să îşi abandoneze echipa în favoarea intereselor personale ale câtorva membri. Este un act pe care nu l-am acceptat şi nici nu îl voi accepta vreodată. Sunt profund indignat şi revoltat de acţiunile din ultima vreme ale conducerii organizaţiei PSD Vâlcea, echipă tânără în care recunosc că am crezut la un moment dat. Din păcate, tinereţea în cazul acesta nu ţine loc de profesionalism şi integritate. Sunt consecvent crezului meu de a lupta pentru interesele vâlcenilor, nu pentru a-mi pune la adăpost înţelegerile personale. Jocurile făcute de şefia organizaţiei vâlcene a PSD nu doar că nu îmi fac onoare, dar cu siguranţă mă compromit! Am luat o decizie fermă pentru că sunt un om demn şi cu simţul răspunderii. Voi lupta pentru un nou mandat ca independent. Mi-am depus solicitarea de ieşire din grupul PSD din Camera Deputaţilor, cât şi din organizaţia de la Vâlcea. Sunt însă enorm de mulţi primari şi şefi de organizaţii social-democraţi de ale căror decentă şi apreciere mă bucur. Şi asta pentru că dincolo de partid şi tendinţele de căpuşare ale beneficiilor publice ale unora, există oameni integri, oneşti şi ambiţioşi! Acum, obiectivul pe termen scurt este strângerea de semnături, aşa că îi invit pe toţi vâlcenii care cred în bun-simţ, educaţie şi corectitudine să mă susţină pentru un nou mandat”, se arată în documentul menţionat. PNL l-ar fi vrut pe Rădulescu în partid, însă acesta a decis să continue independent.

 

Politica