sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Start cu victorie pentru campioni

Voleibaliştii craioveni au început sezonul cu un succes important în faţa formaţiei Explorări Baia Mare, în meciul disputat, sâmbătă, în deplasare. SCM U Craiova s-au impus în prima etapă a Diviziei A1 cu scorul de 3-1 (16-25, 18-25, 25-22, 23-25), după ce au început meciul în forţă, câştigând primele două seturi de o manieră lejeră, dar gazdele şi-au revenit în setul trei. Actul patru al meciului de la Baia Mare a fost adjudecat de craioveni la limită, însă suficient pentru a le consemna prima victorie a sezonului, una pe care antrenorul Dănuţ Pascu o consideră meritorie.

O victorie muncită şi meritată. Sunt mulţumit de primele două seturi, după care am avut o scădere nepermisă, însă trebuie să remarc mobilizarea echipei în setul 4, când a jucat exact şi băieţii au dovedit că-şi doresc victoria”, a declarat antrenorul echipei craiovene masculine de volei.

În etapa a doua, SCM U Craiova va întâlni acasă CS U Cluj, meciul fiind programat la mijlocul săptămânii, miercuri.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Fetele lui Săvoiu, perdante în prima etapă

Echipa feminină de volei a SCM U Craiova n-a reuşit să obţină puncte din prima etapă a campionatului, în care au întâlnit, sâmbătă, la Craiova, CSU Galaţi. Voleibalistele pregătite de Daniel Săvoie au pierdut cu 3-1 confruntarea cu echiap gălăţeană, scorul pe seturi arătând astfel: 21-25, 25-21, 16-25, 21-25. Începutul nefast de sezon nu l-a mulţumit pe noul antrenor al echipei craiovene feminine de volei, care nu se aştepta la acest eşec.

A fost un rezultat neaşteptat. În unele momente jucătoarele nu au respectat tactica. Altceva nu pot să comentez”, a spus Daniel Săvoiu după meciul cu CSU Galaţi.

Miercuri craiovencele se vor deplasa pe terenul formaţiei CSM Târgovişte pentru al doilea meci din acest start de campionat.

 

Politica