joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

DOLJ: 20 de agenți economici, verificați pentru evaziune fiscală

20 de agenți economici, persoane juridice și fizice, dar și câteva mijloace de transport, au fost percheziționate în acest sfârșit de săptămână în cadrul unei acțiuni demarate de Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice pentru combaterea evaziunii fiscale din domeniul „comercializării alcoolului și băuturilor alcoolice, precum și comercializării cărnii și produselor din carne”. Acestea erau bănuite că ar avea în posesie băuturi alcoolice fără timbru de marcaj fiscal.

După perchezițiile făcute la domiciliul unei persoane fizice din Craiova, polițiștii au găsit 161 de sticle de băuturi alcoolice de diverse mărci, ce nu purtau timbru de marcaj fiscal românesc și urmau să fie comercializate. Marfa a fost confiscată pentru continuarea cercetărilor, valoarea de piață a acesteia este de 40.000 lei.

În urma controalelor, polițiștii doljeni au aplicat 10 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 42.000 lei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

De asemenea, polițiștii au mai confiscat 150 kg de carne în valoare de aproape 900 lei și au indisponibilizat peste 200 sticle băuturi alcoolice, diverse mărci, fără timbru de marcaj fiscal românesc, în valoare de 60.000 lei.

Politica