vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Eşec la limită pe Bega

Al treilea meci din Liga Naţională a adus încă o înfrângere pentru echipa masculină de baschet a SCM U Craiova. Băieţii antrenaţi de Vladimir Vuksanovic au pierdut confruntarea din fieful lui BC Timişoara, disputată marţi seara, la finalul unui meci extrem de strâns. Timişorenii şi-au asigurat vicoria la limită, cu scorul de 62-60, după ce până în sfertul trei s-a mers cap la cap, moment în care gazdele au căpătat un avantaj de trei puncte, ce nu a mai putut fi recuperat de craioveni în ultimul sfert al partidei.

A fost un meci care putea avea un cu totul alt deznodământ, dar, din păcate, astăzi noi am fost cei care am pierdut la limită, pentru că în baschet la final există un învingător, mai norocos ori ba. Mergem mai departe cu mai multă încredere, mai uniţi şi mai dornici de performanţe, deoarece această echipă chiar are potenţial”, a declarat Vladimir Vuksanovic, antrenorul formaţiei craiovene.

În urma acestui rezultat, Craiova deţine patru puncte în clasamentul Ligii Naţionale, fiind situată pe poziţia a şaptea în ierarhie. O singură victorie a contabilizat echipa din Bănie în primele trei etape disputate, cea de pe teren propriu contra lui Olimpic Baia Mare. În runda a patra, programată pentru acest weekend, SCM U Craiova va sta, urmând să întâlnească în etapa a cincea, pe teren propriu, Phoenix Galaţi, pe 22 octombrie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

BASCHET, LIGA NAŢIONALĂ MASCULINĂ, ETAPA A III-A, TIMIŞOARA, SALA SPORTURILOR, 11.10.2016, 19:00

B.C. TIMIŞOARA – S.C.M. „U” CRAIOVA 62-60 (16-15, 17-18; 19-16, 10-11)

S.C.M. „U” CRAIOVA: F. Sepa (11 p.), F. Popa (3 p.), Fraseniuc (11 p.), M. Gavrilă, Abrams (5 p.), Marinovic (17 p.), W. Paul (13 p.), A. Damian, Solopa, Aktas.

Antrenori: Dragan ALEKSIC, Vladimir VUKSANOVIC

Politica