joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Căldura în Craiova, furnizată normal şi la acelaşi preţ

Căldura în municipiul Craiova a început să fie furnizată de câteva zile. Cei branşaţi la SC Termo SRL au primit căldură începând cu data de 10 octombrie, atunci când societatea a efectuat şi probe la cald. De menţionat că agentul termic nu se furnizează la cerere.

Căldura se furnizează în regim normal, dat fiind condiţiile meteo. Ea nu se furnizează la cerere şi nu avem informaţii legate de existenţa unor zone în care nu se furnizează”, a explicat viceprimarul Craiovei, Adrian Cosman. Preţul pe care populaţia îl va plăti şi în această iarnă, la nivelul municipiului Craiova, rămâne neschimbat, şi anume la valoarea de 220,50 lei/gigacalorie.

Reamintim că începerea perioadei de încălzire depinde de temperaturile exterioare ale aerului şi este reglementată prin HG 425/1994 privind aprobarea Regulamentului pentru furnizarea şi utilizarea energiei termice.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Începerea perioadei de încălzire pentru consumatorii de tip urban va avea loc după înregistrarea, timp de 3 zile consecutiv, între orele 18:00 – 6:00, a unor valori medii zilnice ale temperaturii aerului exterior de +10 grade C sau mai mici, iar oprirea încălzirii se face după 3 zile consecutive în care temperatura medie a aerului exterior depăşeşte +10 grade C, între orele 18:00 – 6:00”, este explicat în actul normativ.

Politica