joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

A luat şpagă ca să acorde despăgubiri de deces unei mehedinţence

Unui şpăgar de la o societate de asigurări din Bucureşti i s-a înfundat la Mehedinţi unde a fost ridicat de ofiţerii Anticorupţie pentru luare de mită. Omul îşi cerea ,,partea” dintr-o despăgubire care i se cuvenea unei familii în urma unui deces.Ofiţeri de poliţie judiciară ai Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.) – Serviciul Tehnic şi Serviciul Operaţii, precum şi ai Serviciului Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Mehedinţi, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi, l-au prins în flagrant în data de 11 octombrie pe Sekely Barna, reprezentantul unei societăţi de asigurări din Bucureşti, în timp ce primea suma de 2.200 lei de la un denunţător pentru a urgenta procedura de acordare a despăgubirilor ca urmare a unui accident de circulaţie soldat cu decesul unei persoane.

În fapt, la data de 6.10.2016, un denunţător a sesizat ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul D.G.A. – S.J.A. Mehedinţi cu privire la faptul că S.B., reprezentantul unei societăţi de asigurări din Bucureşti, a pretins 500 euro (10% din valoarea totală a despăgubirii) pentru a urgenta plata sumei de 5.000 euro cuvenită soţiei denunţătorului, cu titlu de despăgubire, ca urmare a decesului fratelui acesteia în urma unui accident rutier”, se arată într-un comunicat de presă al Direcţiei Generale Anticorupţie.

Ca urmare a denunţului formulat, a fost înregistrat dosar penal la Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinţi, iar la data de 11.10.2016, a fost organizată acţiunea de prindere în flagrant, în municipiul Bucureşti, ocazie cu care Sekely Barna. a fost prins în timp ce primea suma de 2.200 lei de la denunţător, cu titlu de mită.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Sekely Barna a fost condus la sediul Direcţiei Generale Anticorupţie în vederea audierii şi documentării întregii activităţi infracţionale, fiind cercetat în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită. În cauză s-a beneficiat de sprijinul de specialitate al D.O.S. – Mehedinţi din cadrul I.G.P.R.

Politica