miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorjean oprit la frontieră, în Mehedinţi

Un tânăr, de 29 ani, din judeţul Gorj, a fost oprit la Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I, poliţiştii constatând că autoturismul acestuia era căutat pentru confiscare de autorităţile din Cehia. Gorjeanul a declarat că achiziţionase maşina, fără să ştie că era căutată internaţional.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I au depistat la controlul de frontieră un autoturism marca Skoda, care era semnalat ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Cehia. În data de 11.10.2016, ora 0.48, la Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice de control, la volanul unui autoturism marca Skoda înmatriculat în România, B. Ionuţ, cetăţean român, în vârstă de 29 de ani, domiciliat în judeţul Gorj. În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră mehedinţeni au constatat că autoturismul figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile cehe în data de 29.07. 2016. Conducătorul auto a declarat că a cumpărat autoturismul de la un conaţional şi nu avea cunoştinţă despre faptul că autoturismul ar fi căutat de autorităţi, arată Poliţia de Frontieră Mehedinţi.

Cu toate acestea, gorjeanul a rămas fără autoturismul în valoare de 6.000 de euro care a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Mehedinţi urmând ca, la definitivarea cercetărilor, să fie înapoiat proprietarului de drept, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

Politica