joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Prima activitate a proiectului Q-Yotuh: Good, Better, Best- Quality Standards for Youth Participation

Asociaţia Elevilor Mehedinţeni a derulat, în perioada 06.10.2016-10.10.2016, activitatea “Training of 30 pupils” representatives (from Romania and Poland) in youth participation and methodological aspect for elaboration of standards “, activitate din cadrul proiectului “Good, better, best: Quality Standards for Youth Participation”, proiect cofinanţat de Comisia Europeană prin Programul Erasmus+, Acţiunea Cheie 2 – Parteneriat Strategic – Ramura Tineret.

În acest demers, Asociatia Elevilor Mehedinţeni colaborează cu Youth of Europe, organizaţie polonă cu experienţă în ceea ce priveşte acest tip de proiecte şi activităţi.

La activitatea care se derulează la Drobeta Turnu Severin s-au reunit tineri din România şi Polonia. Pe o perioadă de 5 zile, aceştia vor urmări să pună bazele unui set de standarde şi indicatori care să determine o bună funcţionalitate a structurilor pe care le reprezintă şi, totodată, să poată constitui un ghid în activitatea altor structuri organizaţionale de tineret.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Proiectul se derulează timp de un an, în perioada iunie 2016-iunie 2017 şi îşi propune să revoluţioneze atât modul în care sunt organizate structurile de Tineret din România şi Polonia, cât şi randamentul, eficienţa pe care aceste structuri le au în activităţile pe care le derulează.

Metodele de lucru sunt unele de natură nonformală, metode care şi-au demonstrat randamentul crescut de-a lungul timpului.

Politica