joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

ALDE Dolj şi-a stabilit candidaţii pentru parlamentare

ALDE Dolj şi-a stabilit candidaţii pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. 

Reprezentanţii partidului spun că fiecare dintre candidaţii ALDE Dolj are o experienţă profesională puternică şi ar fi utili în comisiile de specialitate ale parlamentului României.

Obiectivul nostru este să reprezentăm alegătorii doljeni atât în Camera Deputaţilor cât şi în Senatul României ”, a declarat Ion Cupă, preşedinte ALDE DOLJ.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La SENAT lista ALDE Dolj este compusa din:

  1. CORNELIU DIŢESCU

Este Vicepreşedinte ALDE Dolj, doctor în economie şi cercetător ştiinţific în cadrul Institutului de Politici Publice, Administraţie şi Ştiinţele Educaţiei, Universitatea Constantin Brâncuşi .

  1. IONEL PANA

Preşedinte al Oficiului Patronal Judeţean Dolj, consilier judeţean în perioada 2004-2012, consilier municipal. De profesie inginer, fost director programe CN Transelectrica si director tehnic S.T. Craiova.

3. FIRMILIAN CALOTA

Ocupa functia de Primvicepresedinte al organizatiei municipal ALDE Craiova si membru in Biroul Executive Judetean Dolj. A absolvit Facultatea de Medicina si este profesor univeristar doctor la UMF Craiova.

4. VICTOR CRISTINEL GOGONEA

Absolvent al Academiei Tehnice Militare, Facultatea de Eletrotehnica, a desfasurat activitati in MAPN pe functii tehnice si in domeniul informatiilor militare. Este viceprimar al comunei Cosoveni Judetul Dolj.

LA CAMERA DEPUTATILOR, lista ALDE DOLJ este compusa din:

  1. ION CUPĂ

Deputat în Parlamentul României, preşedinte ALDE Dolj, membru în Comisia de Buget Finanţe, director executiv DGFP Gorj si DGFP Mehedinti.

  1. ROMULUS LUNGU

Prorector al Universităţii din Craiova, doctor inginer în domeniul “Ingineriei Aerospaţiale”, profesor universitar

  1. STANCULESCU ANISOARA

A absolvit Facultatea de Electrotehnica din Craiova, a activat ca inginer, profesor de discipline tehnice si expert ANRE.

Lucreaza ca expert la Agentia Domeniile Statului, filiala teritoriala Dolj.

Este presedinte al Organizatiei de Femei Liberale si Democrate ALDE din judetul Dolj.

4. GHEORGHE PERISOREANU

A absolvit Scoala Militara de Ofiteri activi MAI si Facultatea de Drept Nicolae Titulescu din Craiova. A fost ofiter de politie economica, primadjunct la Politia de frontiera Dolj si in ultimii noua ani a activat in SPP ca sef de zona. Ocupa functia de vicepresedinte in Biroul executive ALDE Dolj.

5. CRISTIAN TUTA

A absolvit facultatea de Geografie-Engleza din cadrul Universitatii din Craiova, este om de afaceri si in prezent ocupa functia de vicepresedinte in biroul executive judetean ALDE si functia de primar al comunei Bucovat, Dolj.

6. FLORIAN POPA

A absolvit Facultatea de Silvicultura si ocupa functia de director tehnic la ROMSILVA. Ocupa functia de membru in Biroul Executive Judetean ALDE Dolj.

7. SORIN VILCU

A absolvit Facultatea de Stiinte Politice, este antreprenor si ocupa functia de vicepresedinte in Biroul Executive Municipal ALDE Craiova si functia de membru in Biroul Executive Judetean ALDE Dolj

8. DUMITRU MANESCU

Este inginer si administratorul tipografiei Reprograph Craiova.

Este consilier local si presedintele organizatiei municipal ALDE Craiova.

9. LEONTIN AFRENIE

A absolvit Facultatea de Silvicultura din Suceava. Este viceprimarul localitatii Calafat, Dolj si vicepresedinte al Biroului Executiv Judetean ALDE Dolj.

10. VALENTINA VIOLETA DRAGA Psiholog si sociolog, profesor consilier scolar la CJRAE DOLJ, vicepresedinte Tineretul ALDE Dolj.

Politica