joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Prefect Sorin Răducan: ”Succesul depinde numai de efortul pe care îl veți depune în timpul anilor de studiu”

În calitate de prefect al judeţului Dolj, doresc să adresez salutul meu tuturor cadrelor universitare şi studenţilor din cadrul instituţiilor de învăţământ superior din Cetatea Bănei, în prima zi a anului universitar 2016-2017.

Studenților din anul I, cei care încep acum o etapă nouă de pregătire profesională, doresc să le adresez felicitări pentru că au ales să studieze la una din facultăţile din mediul universitar craiovean.

Totodată, tuturor studenților din mediul universitar craiovean doresc să le transmit că pregătirea este o componentă esențială de care depinde dezvoltarea societății noastre. Universitatea este locul în care se formează specialiști și se conturează caractere și sunt ferm convins că după absolvire ei vor pleca cu o pregătire excelentă pentru meseria pe care și-o vor alege.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Dragi studenţi, este foarte important să nu neglijați niciodată pregătirea dumneavoastră academică și cred că în toate instituţiile de învăţământ superior din Craiova, fie ele de stat sau particulare, beneficiaţi de toate resursele necesare pentru a-i acorda atenția cuvenită.

Aveți profesori dintre cei mai buni, care depun tot efortul pentru a păstra bunul renume al centrului universitar craiovean, iar numeroasele rezultate excelente obținute în cercetare și nu numai, sunt de necontestat. Aveți asigurat un proces de învățământ de calitate, în spații moderne, conforme celor mai înalte standarde. Și, cel mai important, aveți parte de stagii de practică desfășurate la unii dintre cei mai importanți agenți economici din județ, precum şi la instituţiile publice deconcentrate aflate în subordinea Instituţiei Prefectului Judeţului Dolj.

Consider, așadar, că aveți tot ce vă trebuie pentru a face performanță, iar succesul și statutul la care aspirați în viitor depinde numai de efortul pe care îl veți depune în timpul anilor de studiu.

Vă asigur că din partea Instituției Prefectului Județului Dolj veți avea parte de întreg sprijinul pentru asigurarea unui învăţământ superior de calitate!

Vă urez succes tuturor!”, este mesajul transmis de prefectul Nicolae Sorin Răducan cu ocazia deschiderii anului universitar 2016-1017.

Politica