joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Jerry Gane:” Suntem în creştere”

Tehnicianul principal al echipei din Zăvoi, Ionel Gane, crede că cele două victorii consecutive sunt foarte importante şi CSM e pe val.

Ultimele două victorii au liniştit atmosfera la CSM Rm. Vâlcea, mai ales că echipa venea după 3 eşecuri la rând. Antrenorul vâlcenilor crede că acest reviriment i se datorează lui Florin Costea, cel care a marcat de cinci ori in două meciuri, dar felicită întreaga formaţie.

Este cu totul altceva cu Florin pe teren, s-a văzut de la Brăila, a adus alt spirit. Este talismanul nostru, a adus energia şi încrederea de care aveam nevoie. Nu am ce să comentez mai mult, Florin a marcat patru goluri, o pasă de gol şi o prestaţie de excepţie. Și el şi Dina sunt jucători care fac diferenţa, dar, azi, remarc echipa în totalitatea ei. Aveam nevoie de multe goluri acasă, de o victorie pentru că a fost încrâncenare mare până acum. Sper să aducem cât mai mulţi spectatori la stadion. Cu Florin de la începutul campionatului, aveam mai multe puncte, pentru că poate face diferenţa. L-am antrenat şi la Severin şi Craiova, ne merge bine împreună, avem o simbioză. Nu mă gândesc ce facem în iarnă dacă pleacă, mă gândesc la următorul meci. Florin va mai înscrie, asta ştiu sigur dar e clar că trebuie ca tot lotul să aibă o prestaţie bună pentru ca el să puncteze. Am avut posesie, am dominat, am avut prospeţime şi s-a văzut. La pauză i-am simţit pe băieţi foarte tensionaţi, ca un vulcan în erupţie şi i-am calmat, le-am spus că mai sunt 45 de minute şi timp suficient”, a declarat Gane.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Tehnicianul craiovean crede că echipa va mai obţine rezultate pozitive, dar este nevoie de timp pentru a se forma un lot cu adevărat omogen:

Este chestie de timp, nu poţi pune la punct o echipă într-o singură lună, degeaba aduci jucători de calitate şi vrei într-o săptămână să îţi arate nu ştiu ce, e nevoie de multe antrenamente împreună, ca să se simtă. Am suferit, dar odată cu venirea lui Florin, suntem în creştere, am legat două victorii importante”.

Costea ameninţă topul golgeterilor

Indiscutabil, vedeta etapei trecute în liga a doua a fost Florin Costea, care a evoluat pentru prima dată în faţa propriilor suporteri şi le-a oferit acestora un adevărat regal. Atacantul vâlcenilor a punctat de patru ori în poarta Metalului şi a dat pasa decisivă la reuşita lui Dina. În doar două etape de la sosirea sa la CSM, Costea are deja cinci goluri marcate, iar echipa sa a adunat două victorii consecutive. Chiar dacă Florin Costea a devenit un pericol pentru golgeterii din fruntea clasamentului, aceştia îşi continuă fără oprire duelul de la distanţă. Astfel, atât Hadnagy, cât şi Adrian Petre au punctat din nou, ambii câte o dată, astfel că primele două locuri au rămas neschimbate. În schimb, la cota 7 a ajuns şi Claudiu Herea, acesta alăturându-se deja existenţilor Cherchez, Vasile Pop şi Chipirliu. Iată şi cum se prezintă clasamentul golgeterilor Ligii a II-a, după nouă runde: Hadnagy (Sepsi Sf. Gheorghe) – 10 goluri (2-pen); Ad. Petre (UTA Bătrâna Doamnă) – 9; Cherchez (Chindia), Cl. Herea (CS Baloteşti), V. Pop (Olimpia), Chipirliu (Juventus), Blănaru (ASU Poli) – 7; Fl. Costea (CSM Rm. Vâlcea), M. Coman (Academica), Stoenac (Juventus), V. Tudorache (Afumaţi), Sburlea (FC Braşov), M. Matei (Foresta) – 5.

Politica