vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Conferință internațională la Facultatea de Litere

În perioada 29 septembrie – 1 octombrie se organizează a XV-a ediție a Conferinței internaționale anuale Language, Literature and Cultural Policies de către Departamentul de Studii Anglo-Americane și Germane al Facultății de Litere din cadrul Universității Craiova în colaborare cu Universitatea din Birmingham.

The Past in the Present se subintituleaza evenimentul de anul acesta și va reuni lucrările a peste 80 de specialişti din domeniul lingvisticii, literaturii şi culturii, care explorează relaţia dintre trecut şi prezent.

În prima zi a manifestării vor conferenţia profesorul de artă teatrală, Rick St. Peter, de la Universitatea Americană Clemson, care este şi noul lector american al Departamentului de Studii Anglo-Americane şi Germane din Craiova, sosit prin programul Fulbright, şi dr. Naum Panovski, reprezentantul Poiesis Theatre Project, New York, SUA. A doua zi a conferinţei va găzdui întâlnirea cu profesorul Michael Dobson, de la Universitatea din Birmingham, directorul renumitului Institut Shakespeare din Stratford-upon-Avon şi cu profesorul Ewan Fernie, tot de la Universitatea din Birmingham. Deschiderea conferinței va avea loc în data de 29 septembrie 2016, ora 09:30, la Sala Albastră a Universității din Craiova, iar lucrările conferinţei vor avea loc în clădirea centrală a Universităţii din Craiova”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Universitatea din Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica