miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Handbalistele craiovene au întrecut la pas junioarele de la CSM Ploieşti

În meciul din etapa a IV-a a Ligii Naţional feminine de handbal, echipa craioveană a întâlnit cea mai slabă echipă a campionatului, formată numai din junioare. CSM Ploieşti a venit în Bănie, luni seara, după o serie de trei eşecuri, la care s-a mai adăugat una suferită în compania formaţiei pregătite de Bogdan Burcea. Echipa din Bănie s-a impus la o diferenţă mare contra ploieştencelor, scor 52-17 (23-10), fiind mai mult un antrenament decât un meci oficial pentru jucătoarele craiovene. Din perspectiva antrenorului Burcea, partida de luni seara nu a fost nici măcar un prilej de pregătire din cauza nivelului slab al adversarei. În schimb, SCM Craiova va avea de trecut un test dificil joi, când va întâlni în deplasare campioana Europei, CSM Bucureşti.

Nu mă pot lăuda cu nimic după acest meci, nici măcar cu un antrenament bun.  Am încercat să scoatem ceva din acest meci, dar nu avem ce concluzii să tragem. Joi vom vedea nivelul la care ne aflăm, mergem să ne batem. Respectăm CSM-ul, campioana Europei, dar mergem să luptăm”, a declarat Bogdan Burcea, antrenorul handbalistelor craiovene.

SCM Craiova a prezentat următoarea formulă în disputa cu CSM Ploieşti:  Paşca, Dumanska, Stanciu – Ianaşi (6 g.), Trifunovic (2 g.), Şelaru (7 g.), Landre (4 g.), Nikolic (7 g.), Andrei (4 g.), Băbeanu (1 g.), Burlachenko (7 g.), Zaremba (4 g.), Zamfir (9 g.), Ţălu (1 g.).

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

Politica