sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Protest in centrul Craiovei

Circa 100 de angajați ai penitenciarelor din Craiova și Drobeta Turnu Severin protestează la această oră în fața Prefecturii Dolj. Aceștia sunt nemulțumiți de salarii, de lipsa personalului din sistem și cer demisia Ralucăi Prună din funcția de ministru al Justiției.

Protestatarii au scandat: ”Răspundem la sfidare cu un miting și mai mare”, ”Jos Prună” și ”Jos jos jos guvernul mincinos”.

”Ne-am strâns astăzi pentru a protesta împotriva Ministrului Justiției, Raluca Prună, din cauză că aceasta nu respectă legea. Nu are un dialog cu organizațiile sindicale și nici măcar cu angajații din penitenciare. Îi cerem demisia dacă nu este în stare să rezolve problemele din penitenciare. Iar cele trei mari probleme din penitenciare sunt discriminări salariale, condiții proaste de muncă și lipsa de personal. Sunt aproximativ 8.000 de angajați lipsă în penitenciar. Plus că orele suplimentare nu sunt plătite, avem cam un milion jumătate de ore suplimentare la nivel de sistem”, declară Cosmin Dorobanțu, lider sindicalist.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica