joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Prevenirea criminalității, subiect de dezbatere în școlile craiovene

Între 26-30 septembrie a.c. are loc a XI-a ediție a evenimentului anual ”Săptămâna Prevenirii Criminalității”, în care polițiștii doljeni desfășoară o serie de activități educativ-preventive.

În cadrul acestei săptămâni se vor desfăşura o serie de activităţi destinate creşterii gradului de informare a cetăţenilor şi conştientizarii acestora cu privire la adoptarea unei conduite preventive pentru a nu cădea victime ale infractorilor.

Fiecare zi a acestei sătămâni este dedicată prevenirii unui anumit segment de fapte antisociale, în acest sens fiind pregătite mai multe activităţi educativ-preventive sau culturale”, se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Luni a fost ziua dedicată delincvenței juvenile. La Școala Gimnazială Nicolae Romanescu Craiova și la Colegiul Național ”Carol I” Craiova ofiţerii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii  împreună cu specialişti din cadrul B.C.C.O Craiova – Serviciul Antidrog şi Agenţiei Naţionale Antidrog – Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Dolj au organizat dezbateri privind prevenirea violenței, a infracțiunilor contra patrimoniului, a consumului și traficului de droguri.

Politica