marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlcea. Percheziții la evazioniști. Prejudiciu de 350.000 lei la bugetul statului

Evaziunea fiscală și spălarea de bani fac obiectul unui dosar penal în care sunt implicate două societăți comerciale cu sediul în municipiul Râmnicu-Vâlcea. Polițiștii au făcut percheziții în această dimineață la sediile și punctele de lucru ale celor două societăți. Se vorbește despre un prejudiciu adus bugetului de stat de aproximativ 350.000 de lei.

La data de 21 septembrie a.c., poliţiştii Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea efectuează 4 percheziţii la 2 persoane bănuite de comiterea de infracţiuni economice.

În fapt, în perioada iunie – decembrie 2014, cei în cauză, în calitate de administratori ai două societăţi comerciale cu sediile în municipiul Râmnicu – Vâlcea, ar fi efectuat achiziţii intracomunitare de bunuri fără a înregistra în contabilitate operaţiunile comerciale derulate şi veniturile realizate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Până la acest moment, prejudiciul cauzat bugetului de stat a fost estimat la 350.000 de lei.

2 persoane vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.

Acţiunea se desfăşoară în cadrul unui dosar penal coordonat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Române.

Politica