vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Starbucks a deschis prima cafenea în Craiova

Lanţul american de cafenele Starbucks a deschis prima sa cafenea la Craiova, în incinta Mercur Center. Locaţia se află la parterul clădirii, iar la deschiderea de marţi dimineaţa au veniţi zeci de curioşi să guste din specialităţile de cafea oferite.

IMG_20160920_084809Iubitorii de cafea din Craiova au, de marţi, un nou loc în care să se bucure de celebrele sortimente de cafea ale Starbucks. Cafeneaua a fost deschisă oficial la ora 9.00 şi, în ciuda orei destul de matinale, zeci de curioşi au luat cu asalt noua locaţie, aflată la parterul Mercur Center.

Sunt foarte mândră să spun că este prima deschidere de cafenea pentru mine în România şi sunt foarte mândră să fiu aici. Vrem să fim parte din poveste, să începem ceva aici şi asta a inspirat şi designul cafenelei”, a spus Eva Simon, district manager Starbucks.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La rândul său, Dana Paşol, marketing manager Romania & Bulgaria Starbucks, a spus că investiţia este extrem de importantă şi a făcut şi o scurtă istorie a logo-ului cafenelei, sirena.

Mă bucur foarte mult că sunt alături de voi şi că sunteţi într-un număr atât de mare în această dimineaţă, ştiu că e foarte devreme. Ce aş vrea să subliniez este faptul că ne bucurăm extrem de mult să avem un Starbucks în Craiova şi primul Starbucks din zonă. Sperăm să vină cât mai multe de acum înainte. E cumva parte şi din strategia noastră de extindere, de a fi prezenţi în cât mai multe locuri din ţară, să vă fim aproape, pentru că Starbucks e un loc al prieteniei, unde ne place să ne petrecem dimineţile. Ce e interesant de spus legat de logo-ul sirenă este că avem o sirenă supranaturală, una cu două cozi, şi legătura este în primul rând faptul că Seattle este un oraş-port, legătura cu marea, şi prin intermediul apei şi pe mare vine foarte mare parte din cafeaua pe care o regăsiţi în băuturile noastre espresso. Este o ocazie foarte frumoasă să vă cunoaştem şi să ne cunoaştem împreună la o cafea. Sperăm să veniţi cât mai des”, a spus Dana Paşol.

Răduţ: „Sperăm ca ea să fie un punct de atracţie pentru vizitatorii noştri”

Prezent la deschiderea cafenelei a fost şi directorul general al Mercur Center Craiova, Dumitru Răduţ. Acesta a urat succes echipei Starbucks, declarând că speră ca această locaţie să fie un punct de atracţie pentru vizitatorii centrului comercial.

Bine aţi venit la deschiderea Starbucks, o cafenea foarte dorită în Craiova şi cred că nu numai. După o aşteptare destul de plăcută în momentul acesta, ne bucurăm să avem aici, în Centrul Comercial Mercur, cea mai reprezentativă cafenea şi sperăm ca ea să fie un punct de atracţie pentru vizitatorii noştri. Sperăm ca toată lumea să se simtă bine în această cafenea, cum se întâmplă şi în celelalte. Doresc succes colectivului de aici, unul tânăr şi ambiţios, şi sunt sigur de reuşita acestei cafenele. Urăm succes cafenelei Starbucks în Mercur Center Craiova”, a spus Dumitru Răduţa.

Scurtă istorie a Starbucks în România

Starbucks a intrat pe piaţa românească în 2007, când a deschis prima cafenea în centrul de retail din Bucureşti – Plaza România. În România mai există 13 cafenele în Bucureşti, una în Cluj-Napoca, două în Timişoara, două în Constanţa, una în Braşov şi două în Iaşi. Brand-ul este operat de AmRest în baza unui contract de licenţă cu Starbucks începând din luna iunie 2015, când AmRest a achiziţionat anteriorul operator Starbucks din România.

Politica