vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Au revenit în campionat cu o remiză, în Gruia

Elevii lui Gigi Mulţescu au scos doar un egal în partida din etapa a VII-a împotriva lui CFR Cluj

După pauza prilejuită de meciul naţionalei cu Muntenegru, din preliminariile Campionatului Mondial, timp în care echipa Craiovei a fost cantonată la Braşov, formaţia din Bănie nu a reuşit un al doilea succes consecutiv după victoria obţinută acasă cu FC Viitorul. CSU Craiova a întâlnit, sâmbătă, în deplasare, CFR Cluj, într-un meci care a contat pentru etapa a VII-a a Ligii I. Cele două formaţii au încheiat confruntarea nedecis, la finalul unei partide în care craiovenii au dominat statistic, dar n-au fructificat nicio ocazie de gol, deşi clujenii au rămas devreme în inferioritate numerică, după ce Mureşan a fost eliminat în minutul 23 din joc, primind al doilea cartonaş galben.

I-a încurcat eliminarea lui Mureşan

Policlinica Buna Vestire Craiova

Antrenorul formaţiei craiovene nu a fost bucuros cu rezultatul obţinut la Cluj- Napoca, considerând că echipa sa nu a arătat eficienţă în faţa porţii. Eliminarea lui Mureşan se pare că a încurcat tactica formaţiei din Bănie, forţând echipa din Gruia să se închidă, în loc să iasă la joc. “N-am avut inspiraţie, îndemânare, ne-a lipsit ultima execuţie: fie că e pasul cu caracter tactic, fie că e vorba de şutul la poartă. Şi când am avut cât de cât a scos Mincă. N-am avut în faţa porţii scânteia aia de jucător de clasă. N-am avut nici şansă. Nouă ne-a făcut mai rău eliminarea lui Mureşan, decât lor. Spun asta pentru că în prima repriză au ieşit la joc, am avut spaţii, dar după aceea s-au blocat total. Din păcate am ratat şansa să urcăm pe primul loc, dar e din cauza noastră. Suntem pe locul doi, dar sunt supărat pentru că am avut o şansă mare să câştigăm. Astăzi, am avut un arbitraj excepţional, de top. Era o satisfacţie să fim acolo sus măcar pentru o zi, pentru că era o muncă de şapte etape, cu o evoluţie constant bună, că asta e cel mai greu, să păstrezi echipa în formă, şi când faci asta….”, a declarat Gigi Mulţescu. De aceeaşi părere este şi Nicuşor Bancu, care a declarat că este supărat pe modul în care CSU Craiova a evoluat împotriva lui CFR Cluj. “Sunt dezamăgit de jocul nostru. Nu ne-am creat prea multe ocazii, deşi am avut un om în plus încă din minutul 23. N-am ştiut să profităm şi nu ştiu ce s-a întâmplat. Până la urmă e un rezultat de egalitate, plecăm neînvinşi şi trebuie să ne revenim, să vedem cum procedăm la antrenament încât să ne creăm mai multe ocazii în meciul următor. Ştiu că toată lumea vorbea că putem trece pe primul loc, dar aici, la Cluj, este foarte greu de câştigat şi s-a văzut asta. Nu eram de acord cu egalul înainte de meci, pentru că şi eu, şi echipa, intrăm cu gândul de a câştiga fiecare meci. E important meciul cu Chiajna, jucăm pe teren propriu şi trebuie să câştigăm”, a declarat Nicuşor Bancu. În următorul meci, CSU Craiova va întâlni, pe teren propriu, Concordia Chiajna.

 

 

CFR Cluj – CSU Craiova  0-0

Stadion: Dr. Constantin Rădulescu, spectatori: 2.500

CFR: Mincă – Tiago Lopes, Larie, Mureşan, Camora – Gomelt, Nascimento – Rus (90 Peteleu), Ruiz (50 Horj), Păun (65 Nouvier)– Bud.

Antrenor: Vasile Miriuţă

CSU Craiova: Calancea – Briceag, Kelic (44 Zlatinski), Acka, Vătăjelu – Madson (72 Gustavo), Popov – Manea, Bancu, Nuno Rocha – Măzărache (54 Rambe).

Antrenor: Gheorghe Mulţescu

Arbitri: Ovidiu Haţegan, Șove Octavian, Gheorghe Sebastian. Rezervă: Dima Iulian

Observatori: Romulus Gabor, Aron Huzu

Eliminat: Mureşan 23

 

 

Politica