vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Amendați după ce au fost prinși că lipeau afișe pe stâlpi

Doi bărbați din Ilfov au fost amendați de polițiștii locali din cadrul Secției Ordine Publică ”Valea Roșie” – Poliția Locală a Municipiului Craiova, după ce au fost surprinși că lipeau pe stâlpii de electrivitate afișe inscripționate ”foraje puțuri”.

În urma efectuării procedurilor de identificare a rezultat că aceștia se numesc C.M., în vârstă de 27 ani și G.D.D., în vârstă de 20 ani, ambii domiciliați în Buftea, județul Ilfov.

Cele două persoane au fost conduse la secție, fiind sancționate contravențional cu amenzi în valoare de 2.000 lei, potrivit HCL nr. 845/2013 pentru aprobarea Regulamentului privind publicitatea pe raza municipiului Craiova, dispunându-se și măsura complementară de confiscare a afișelor și bunurilor găsite asupra acestora.

De asemenea, un echipaj cu atribuții de rutieră din cadrul Poliției Locale a identificat și autoutilitara cu numărul de înmatriculare IF – 26 – GIN, stationată pe bulevardul Decebal, folosită de cele două persoane pentru distribuirea materialelor publicitare, fiind aplicate inclusiv sancțiuni pentru încâlcarea dispozițiilor prevăzute de O.U.G. nr. 195/2002 republicată, privind circulația pe drumurile publice, informează Poliția Locală a Municipiului Craiova.

Politica