joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Percheziții la persoane bănuite de evaziune fiscală

Polițiștii din Olt au efectuat în această dimineață trei percheziții la persoane bănuite de evaziune fiscală.  În urma cercetărilor a rezultat faptul că prejudiciul cauzat este de peste 440.000 de lei.

„La data de 30 august a.c., poliţiştii de investigare a criminalităţii economice și cei de la acțiuni speciale, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, efectuează 3 percheziţii, pe raza județului Olt.

Perchezițiile se desfășoară în cadrul unui dosar penal, aflat în instrumentarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Activităţile vizează probarea activităţii infracţionale a unor persoane bănuite că, în perioada 2013-2014, în calitate de reprezentanți ai unei societăți comerciale, ar fi evidenţiat în contabilitate achiziții fictive de mărfuri de la diverse societăți din mai multe județe, în scopul diminuării bazei impozabile și implicit a prejudicierii bugetului de stat”, informează IPJ Olt.

Trei persoane urmau să fie duse la sediul poliţiei pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.

Politica