vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Percheziții în Vâlcea pentru recuperarea unor monede din aur

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean  Vâlcea au efectuat, ieri, două percheziţii domiciliare, pentru recuperarea a două monede din aur.

Potrivit IPJ Vâlcea, la data de 29 august a.c., poliţiştii de investigaţii criminale ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea au efectuat două perchiziţii domiciliare, în localităţile Vlădeşti şi Râmnicu Vâlcea, din judeţ, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de delapidare.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști, un bărbat de 66 de ani, fost angajat al Muzeului Memorial „Nicolae Bălcescu”, ar fi sustras două monede din aur,  puritate 99,9 la mie, de 31,1 grame fiecare, emise de Banca Naţională Română, cu ocazia comemorării a 190 de ani de la naşterea lui Nicolae Bălcescu şi donate muzeului din localitatea cu acelaşi nume, în anul 2007.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au identificat şi ridicat cele două monede, urmând a fi lăsate în custodia muzeului, până la finalizarea verificărilor. Cercetările continuă pentru probarea întregii activităţi infracţionale celui în cauză, informează IPJ Vâlcea.

Politica