joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Condamnat, de două ori, pentru furt

Un bărbat, de 28 ani, din comuna Copăceni, va executa doi ani de închisoare pentru furt şi furt calificat. Pe numele său au fost emise două mandate de executare a pedepsei închisorii. Din 11 ianuarie acesta era dat în urmărire naţională, iar recent poliţiştii vâlceni i-au dat de urmă.

Astfel, magistraţii Judecătoriei Horezu au emis mandatul de executare a pedepsei închisorii privind pe D. Vasile, de 28 de ani, din comuna Copăceni, pentru executarea unei pedepse privative de libertate de 2 ani închisoare pentru săvârşirea de furturi, iar magistraţii Judecătoriei Drăgăşani au emis mandatul de executare a pedepsei închisorii privind pe acelaşi tânăr, pentru executarea unei pedepse privative de libertate de 1 an şi 4 luni închisoare pentru săvârşirea de furturi.

Întrucât condamnatul nu a fost identificat acesta a fost pus în urmărire naţional şi internaţional din data de 11.01.2016.În sarcina acestuia a fost reţinut faptul că, în perioada 2014-2015 a sustras mai multe bunuri, creând un prejudiciu de aproximativ 4.000 de lei. Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Drăgăşani împreună cu cei ai Serviciului de Investigaţii Criminale –Biroul Urmăriri l-au identificat pe condamnat pe raza municipiului Drăgăşani”, a declarat Alina Teodorescu, purtător de cuvânt IPJ Vâlcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Acesta a fost transferat la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Colibaşi pentru executarea pedepsei.

 

Politica