miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Grav accident rutier, între Slatina şi Brebeni

Un om a murit, iar alţi opt, între care şi un bebeluş, au fost răniţi în urma unui accident rutier produs, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe DJ 546, în afara localităţii Brebeni.

Accidentul a fost provocat de un tânăr, de 18 ani, care a pierdut controlul volanului autoturismului pe care îl conducea, a intrat pe contrasens şi a lovit frontal un autoturism care circula regulamentar. Echipajele ISU ajunse la faţa locului au găsit doi oameni încarceraţi într-un autoturism. Unul dintre ei murise.
“Pompierii din cadrul Detaşamentului Slatina au intervenit, sâmbătă, 27 august, în jurul orei 1.15, pe Drumul Judeţean 546, între localităţile Slatina şi Brebeni, la un accident rutier. În accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau nouă persoane, iar impactul a fost frontal. Persoana care a apelat numărul de urgenţă a anunţat şi două victime încarcerate. La faţa locului au fost mobilizate în cel mai scurt timp o autospecială pentru descarcerare, un echipaj SMURD, o autospecială SMURD pentru victime multiple, o autospecială de stingere cu apă şi spumă, dotată cu accesorii pentru descarcerare şi cinci echipaje de la Serviciul de Ambulanţă.

În momentul sosirii echipajelor la faţa locului, şoferul unuia dintre autoturismele implicate în accident, în vârstă de 44 de ani, a fost găsit încarcerat, fără semne vitale. Pasagerul de pe scaunul din dreapta-faţă al aceluiaşi autoturism a fost găsit încarcerat, prins cu picioarele sub bordul vehiculului. Echipajele de descarcerare au îndepărtate mai multe elemente de caroserie pentru extragerea bărbatului, în vârstă de 30 de ani, şi l-au predat echipajelor medicale. Pompierii de la descarcerare au acţionat şi pentru extragerea bărbatului decedat din autovehicul. Opt persoane au ajuns la UPU Slatina, bărbatul încarcerat, în vârstă de 30 de ani, conştient, politraumatizat prin accident rutier, soţia acestuia, în vârstă de 22 de ani, cu traumatisme la coloana vertebrală, traumatism abdominal şi traumatism la membrul superior stâng, copilul acestora, în vârstă de cinci luni, cu traumatism cranio-cerebral, dar şi cei cinci tineri, cu vârste între 17 şi 18 ani, aflaţi în cel de-al doilea autoturism implicat în accident, conştienţi, politraumatizaţi prin accident rutier”, a declarat Alin Băsăşteanu, purtător de cuvânt al ISU Olt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Politica