vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident cu trei victime pe DE 574

Un grav accident rutier a avut loc, joi dimineaţa, pe DE 574, între localităţile Valea Mare şi Jitaru. Accidentul ar fi fost provocat de un doljean, din Braloştiţa. Acesta coducea un autotren încărcat cu cărămidă paletizată, pe sensul dinspre Slatina spre Piteşti. La un moment dat, doljeanul ar fi pierdut controlul volanului şi a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus.

Trei persoane au ajuns la spital.

Pompierii SMURD din cadrul Detaşamentului Slatina au intervenit, joi, 25 august, în jurul orei 9.00, pe Drumul European 574, între localităţile Valea Mare şi Jitaru, la un accident rutier. În accident au fost implicate un TIR şi un autoturism, iniţial fiind anunţate şi două victime încarcerate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La faţa locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare, o autospecială SMURD pentru victime multiple şi două ambulanţe de la Serviciul de Ambulanţă. Cele trei persoane aflate în autoturism au fost rănite, blocate în vehiculul grav avariat, dar neîncarcerate. Echipajul de la descarcerare a deblocat uşile autoturismului şi a permis accesul echipajelor medicale către victime. La UPU Slatina au fost transportate toate cele trei persoane aflate în autoturism, o femeie, în vârstă de 42 de ani, politraumatizată prin accident rutier (fracturi membre inferiore, fractură membrul superior drept şi traumatism cranio-cerebral), o femeie, în vârstă de 35 de ani, cu traumatism cranio-cerebral, traumatism coloană lombară şi plagă tăiată la membrul inferior stâng şi un bărbat, în vârstă de 35 de ani, conştient, cu escoriaţii la cap şi membrul superior stâng şi traumatism la membrul inferior drept”, a declarat Alin Băsăşteanu, purtător de cuvânt al ISU Olt.

Femeia, în vârstă de 35 ani, a fost transferată ulterior la un spital din Bucureşti.

Eliza RADU

Politica