joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ceremonia de predare-primire a comenzii Brigăzii 2 Infanterie „Rovine”

Prefectul judeţului Dolj, Nicolae Sorin Răducan, a participat marţi, 23 august 2016, la ceremonia de predare-primire a comenzii Brigăzii 2 Infanterie „Rovine”.

Cu acest prilej a declarat:

Sunt deosebit de onorat să particip la un eveniment atat de important în existenţa unei structuri de elită a Armatei Române – ceremonia de predare-primire a comenzii Brigăzii 2 Infanterie «Rovine».

Policlinica Buna Vestire Craiova

Dacă în urmă cu câteva luni, în acelaşi loc, tot în prezenţa dumneavoastră, îl felicitam pe domnul colonel Dan Ionescu pentru faptul că a fost împuternicit locţiitor al comandantului acestei unităţi, astăzi, doresc să-i adresez din nou sincere felicitări pentru modul profesionist în care a reuşit să asigure conducerea, şi totodată, să-i mulţumesc pentru colaborarea ireproşabilă pe care a avut-o cu Instituţia Prefectului Judeţului Dolj în toată această perioadă.

În calitate de prefect al judeţului Dolj, doresc să-i urez un călduros bun venit domnului colonel dr. Daniel Petrescu şi mult succes în noua funcţie de comandat al Brigăzii 2 Infanterie «Rovine».

Îmi exprim convingerea că domnia sa ne va reprezenta cu profesionalism şi va aduce o însemnată contribuţie la păstrarea renumelui pe care Brigada 2 Infanterie «Rovine» l-a câştigat în rândul partenerilor din Uniunea Europeană şi din NATO prin faptele de vitejie ale bravilor săi militari. De asemenea, îl asigur pe domnul colonel dr. Daniel Petrescu va avea parte de întreg sprijinul Instituţiei Prefectului Judeţului Dolj şi al meu personal, în activităţile pe care le va desfăşura” – prefectul judeţului Dolj, Nicolae Sorin Răducan.

Politica