sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tineri din Vâlcea, prinşi cu droguri

Patru tineri au fost prinşi de jandarmi cu droguri asupra lor, în cartierul Ostroveni. Aceştia le-au spus jandarmilor că drogurile erau pentru consum propriu.

Cei patru au fost observaţi de jandarmi, sâmbătă, în jurul orei 3, în zona parcării din faţa RCS-RDS din cartierul Ostroveni. Aceştia stăteau rezemaţi de un autoturism Skoda Octavia de culoare argintie. La vederea echipajului de Jandarmerie aceştia au încercat să fugă, însă nu au reuşit.

Asupra unuia dintre ei, au fost găsite, cu ocazia controlului corporal preventiv efectuat, în buzunarul drept al vestimentaţiei, un şerveţel din hârtie cu fragmente vegetale de culoare verde-gălbuie, cu miros înţepător şi o rolă de foiţe pentru confecţionarea ţigaretelor. Ulterior, pe bancheta din spate a maşinii, jandarmii au găsit împachetat un şerveţel din hârtie cu fragmente vegetale de culoare maro, având un miros înţepător. Tinerii le-au spus jandarmilor că sunt ,,iarba şi muguri” şi le-au primit de la o persoană cunoscută pentru ,,consum propriu”.
“Jandarmii au acţionat pentru identificarea acestora, în persoana numiţilor M. Remus, de 21 de ani, din Rm. Vâlcea , M. Adi, de 27 de ani, din Păuşeşti – Mâglaşi, M. Nicolae, de 24 de ani, din Mihăeşti şi A. Cătălin, de 26 de ani, din Buneşti şi le-au întocmit acte de constatare sub aspectul săvârşirii faptei prevăzute şi pedepsită de art. 4, din Legea 143/2000 cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformare, cumpărarea sau deţinerea de droguri pentru consum propriu, fără drept”, potrivit Jandarmeriei vâlcene.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cercetările în acest caz sunt continuate de Poliţia Vâlcea.

Politica