vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Remiză şi cu Voluntari

Formaţia pandură a consemnat al treilea rezultat de egalitate din acest sezon şi al doilea consecutiv. După remiza de pe teren propriu cu CFR Cluj din etapa a patra, a urmat ca gorjenii să obţină tot un singur punct şi în duelul de la FC Voluntari, în partida din etapa a cincea, ce a avut loc duminică seara. Gazdele au avut chiar un gol anulat în repriza a doua pe fondul unei poziţii de ofsaid, tot atunci au şi cerut de două ori o lovitură de pedeapsă, însă centralul Tudor nu a fost de aceeaşi părere. În cele din urmă, egalul a fost unul corect din prisma cursului jocului, ambele echipe având dreptul la câte un punct pentru prestaţia arătată.

Gorjenii consideră că a fost un rezultat mulţumitor

Lucian Sânmărtean este de părere că meciul a fost unul echilibrat, iar formaţia pandură a făcut un meci bun. “A fost un meci echilibrat. Ambele echipe au încercat să arate fotbal. Nu a fost un meci spectaculos. Cred că e un punct câştigat de noi. Am făcut un meci bun. Arbitrajul a fost foarte bun. Fizic nu sunt încă pregătit, am venit destul de târziu la echipă, cred că după această pauză mă voi pune la punct fizic”, a declarat Lucian Sânmărtean. Ovidiu Herea consideră că este un punct câştigat, dar ar fi vrut să înscrie un gol. „Este un rezultat bun pentru noi, nu am pierdut, ceea ce e bine. Sunt supărat că nu am reuşit să marchez”, a spus Ovidiu Herea.

FC Voluntari – Pandurii Târgu Jiu 0-0

Policlinica Buna Vestire Craiova

Voluntari: Bornescu – Cazan (66 Căpăţână), V. Maftei, I. Balaur, Filipov – Novac (90 + 2 Lungu), L. Marinescu, Moke – Ivanovici, Fl. Cernat, Popadiuc (74 Voduţ)

Antrenor: Dinu Todoran

Pandurii: Lazar – Pleaşcă, Bunoza, Buijs, Grecu – Obodo, Mrzljak, Trifu (85 Piţian), Sânmărtean (63 Voiculeţ), Herea (63 Munteanu) – Țucudean

Antrenor: Petre Grigoraş

Arbitri: Alexandru Tudor – Alexandru Cerei, Daniel Mitruţi

Cartonaşe galbene: Balaur (32) / Pleaşcă (90)

Politica