miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Rezervele CSM-ului, învinse de SCM Piteşti

Antrenorul echipei CSM Rm. Vâlcea, Jerry Gane a vrut să vadă la lucru şi jucători care au evoluat mai puţin în amicale, dar şi mulţi juniori din ograda proprie şi a stabilit un joc cu divizionara C SCM Piteşti.

În meciul jucat, marţi seara, pe arena din Zăvoi, victoria a revenit piteştenilor, invincibili în amicalele verii, scor 4-2 (3-0). Elevii lui Nicolae Dică, care au pierdut sezonul trecut promovarea în ultima etapă în liga secundă au făcut o primă repriză excelentă, au a înscris de trei ori, prin Albu, Grecu şi fostul mijlocaş al Podariului, Ionuţ Şerban, şi au mai trimis o dată mingea în bara porţii vâlcene. În partea secundă folosit încă din formula de start de Gane, Florin Costea, care se pregăteşte de o bună bucată de timp cu CSM, a înscris o dublă, dar rezultatul final a fost stabilit de Bărîcă.

Am avut o discuţie cu Florin Costea, el încă mai aşteaptă o ofertă tentantă din zona arabă. Fratele lui, Mihai, este cu echipa la care activează, Al-Ittihad Kalba, în cantonament cu echipa la Bucureşti, este normal să aştepte şi Florin, vorbim de o ofertă foarte bună din punct de financiar. Avem garanţia din partea lui că, dacă nu se concretizează o ofertă din străinătate, atunci singurul club din ţară la care va activa va fi CSM Râmnicu Vâlcea. Va fi un plus pentru echipă în momentul în care va veni”, a explicat managerul Lucian Munteanu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Eu sper să îl avem la meciul cu Berceni”, a declarat şi antrenorul Jerry Gane.

Folosind mulţi juniori, Jerry Gane l-a introdus pe final de meci pe portarul Robert Popa (13 ani), care a parat un penalty executat de Cătălin Barbu, fiul fostului jucătorul al Argeşului, Jean Barbu, dar şi alte mingi grele.

La CSM Rm. Vâlcea au jucat: Teodorescu – Neamţ, B. Popescu, Cr. Munteanu, Buşu – Cârstea, Lică, Preda, Ov. Mihai – I. Marian, Fl. Costea. Au mai intrat: R. Popa, Preoteasa, Uţă, Simeanu, Dican, Târş, Spiruleanu, Tănăsescu şi Vătafu. De partea cealaltă, antrenorul echipei SCM Piteşti, Nicolae Dică a folosit formula: Udeanu – Negoiţă, Cotigă, Deaconescu, Şandru – Şerban, Anghelina, Grecu, David – Năstăsie, Albu. Au mai jucat: Barbu, Panait, Murineanu, Bărîcă, Oancea, Diculescu, Mihăescu, Şerbănică. Piteştenii vin după o serie de meciuri bune în pauza precompetiţională când au reuşit să învingă în ultimele două jocuri cu 3-2, prin reuşitele lui David, Albu şi Grecu pe bucureştenii de la Metaloglobus şi 10 -0 pe Juventus Slatina, prin golurile marcate de Cătălin Barbu (2), Albu (2), Grecu, David (2) Murineanu, Voinescu şi Năstăsie. SCM Piteşti mai jucase alte 3 partide: 2-1 cu CS Șirineasa, 3-2 cu Dinamo II Bucureşti şi 2-2 cu Viitorul Domneşti.

Politica