joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ceapă, pariul CSM-ului

Atacantul care a fost exponenţial pentru CS Șirineasa în dubla cu Tractorul Cetate şi a făcut un debut frumos liga a doua în meciul de la Arad.

Una din piesele grele din sezonul trecut la CS Șirineasa, atacantul Grigore Ceapă este unul dintre pariurile echipei lui Jerry Gane pentru sezonul viitor. În vârstă de 24 de ani, Ceapă a promovat-o de unul singur pe CS Șirineasa în eşalonul al treilea în barajul cu Tractorul Cetate şi a jucat 80 de minute în prima etapă în deplasare de la UTA Bătrâna Doamnă, fiind un real pericol pentru apărarea adversă.

La Arad am făcut un meci bun, am avut victoria în mână, puteam câştiga. Am ratat câteva ocazii importante dar una peste alta eu zic că a ieşit bine. Este un rezultat pozitiv, scos în faţa unei formaţii puternice din eşalonul secund, este un punct în clasamentul adevărului. E clar că nu ne ajută prea mult punctul de la Arad dacă nu-l legăm cu o victorie în meciul de vineri. ASU vine din divizia C, pe hârtie suntem favoriţi dar noi ştim că trebuie să ne concentrăm la maximum, să avem răbdare şi să fim atenţi pe tot parcursul celor 90 de minute. Ne dorim mult o victorie la debutul pe propriul teren şi eu cred că o vom obţine. Sper să fim încurajaţi din tribune, asta contează mult pentru noi. Sper ca microbiştii să fie alături de noi, să vină în număr mare la stadion, să ne susţină. Noi vom da totul pe teren şi sperăm să reuşim multe victorii, prima dintre ele, în meciul cu echipa din Timişoara. Cred că trebuie să o luăm pas cu pas, să nu spunem cuvinte mari. Trebuie să facem cât mai multe puncte, este un campionat dificil şi lung. Suntem datori să facem un sezon bun”, a declarat atacantul Grigore Ceapă.

Fostul atacant al celor de la Șirineasa este mulţumit de saltul făcut şi speră la un sezon reuşit în tricoul” viperelor albastre”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Venirea la CSM este un pas important pentru mine. Am trecut printr-un campionat dificil, apoi peste un baraj de promovare în Liga a 3-a şi acum am şansa să joc în Liga a II-a. Normal că mă bucur şi sper să profit din plin de şansa pe care o am la CSM Râmnicu Vâlcea. Sunt conştient de concurenţa care este pe postul de atacant. Sunt fotbalişti cu experienţă, care au multe meciuri în liag a doua şi chiar în primul eşalon. Eu vin de la Superligă, ştiu că am mult de muncit la antrenamente pentru a avea şanse să joc în meciurile oficiale. Nu mă sperie concurenţa, trebuie să demonstrez că merit încrederea de care am avut parte”, a declarat Ceapă.

Îl cinstesc pe Bogdan Medrea

Baza sportiva din Măciuca va găzdui prima ediţie a Memorialului ”Bogdan Medrea”, luni 15 august, cu începere de la ora 10. Evenimentul este organizat în amintirea fostului preşedinte din Zăvoi, care a trecut la cele veşnice în luna ianuarie, la doar 44 de ani. Spectatorii vor avea parte de un meci demonstrativ spectaculos, la care vor participa fotbaliştii care au reuşit cu FC Damila promovarea în Liga a III-a, apoi în eşalonul al doilea al României. Vor fi prezenţi şi jucătorii de la CSM Râmnicu Valcea, alături de tehnicieni şi de conducerea clubului. Tot cu acest prilej, stadionul comunal din Măciuca va primi numele fostului preşedinte al clubului CSM, Bogdan Medrea.

Politica