vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Trei tineri din Șimian-Mehedinți au murit într-un cumplit accident rutier

Carnagiu pe o șosea din Topleț județul Caraș Severin cu 3 morți și 2 răniți,  toți din județul Mehedinți, toți tineri.  Târziu după miezul nopții, când mijea de ziuă, 4 tineri cu vârste cuprinse între 15 ani și 27 de ani din comuna mehedințeană Șimian plecaseră la Băile Herculane să se distreze. Numai că BMW ul cu care mergeau la drum s-a transformat în sicriu pe patru roți pentru 3 dintre ei. Tragedia a avut loc  în urma unui accident rutier cu un microbuz, pe fondul vitezei excesive a BMW-ului.  Goana către distracție a tinerilor,  era de fapt,  goana către moarte…

Tragedie fără margini în comuna Șimian –Mehedinți unde trei tineri din familii diferite au murit pe loc într-un adevărat carnagiu petrecut luni noaptea pe DN6 pe raza localității Topleț din județul Caraș Severin. A patra persoană din mașina cu pricina, tot tânără, tot din Șimian, în vârstă de 16 ani se zbate între viață și moarte la spitalul județean din Drobeta Turnu Severin. Medicii de aici fac tot ce le stă în putință să o salveze însă sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire.  Cei 4 tineri despre care vorbim, cu vârste cuprinse între 15 ani și 27 de ani , se deplasau cu un BMW către stațiunea Băile Herculane.  Pe fondul vitezei excesive, într-o curbă la dreapta, mașina derapează, pătrunde  pe contrasens unde intră în coliziune laterală cu un microbuz, care circula regulamentar. În urma impactului șoferul microbuzului a scăpat cu răni ușoare. Din păcate,  conducătorul BMW-ului, un tânăr de 21 de ani  și încă doi pasageri, o fată de 15 ani și una de 27 de ani,  au murit pe loc iar altul, un tânăr de 16 ani,  a fost rănit grav. Târziu după miezul nopții , când mijea de ziuă, cei 4 tineri din comuna mehedințeană Șimian plecaseră la Băile Herculane să se distreze. Din primele informații reiese că tânărul șofer de 21 de ani de pe BMW,  care și-a pierdut viața,  era vitezoman. Iar în noaptea fatidică, chiar dacă era obosit,  nu și-a putut stăpâni prostul obicei. În mașina condusă de acest șofer teribilist au mai murit pe loc două fete nevinovate iar a patra persoană, un băiat de 16 ani e și el la un pas de moarte….

Carnagiul de la Topleț sau  goana spre moarte

Policlinica Buna Vestire Craiova

Prin amabilitatea șefului de cabinet al IPJ Caraș-Severin, domnul comisar-șef de poliție Dumitru Dan Bortiș am primit comunicatul de presă oficial emis de Biroul de Presă al IPJ Caraș-Severin în cazul nefericitului eveniment: ,,În data de 09.08.2016, o persoană din trafic sesizează un accident rutier cu victime între localităţile Topleţ şi Băile Herculane. În urma verificărilor s-a stabilit că un tânăr de 21 ani, din judeţul Mehedinţi, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în Bulgaria, pe DN 6, pe raza localităţii Topleţ din direcţia Orşova spre Băile Herculane, pe fondul vitezei excesive, într-o curbă la dreapta, derapează, pătrunde  pe contrasens unde intră în coliziune laterală cu un microbuz, care tracta o remorcă. Microbuzul condus regulamentar de un bărbat de 25 ani, de asemenea din judeţul Mehedinţi, din direcţia Băile Herculane spre Orşova. În urma accidentului a rezultat decesul pe loc a conducătorul auto de 21 ani şi a două pasagere din autoturismul înmatriculat în Bulgaria, una cu vârsta de 15 ani, pasageră pe locul dreapta faţă şi una de 27 ani, pasageră pe bancheta spate, rănirea gravă a celei de-a patra persoană, în vârstă de 16 ani, pasager pe bancheta spate a aceluiaşi autoturism şi rănirea uşoară a conducătorului auto de 25 ani, conducătorul microbuzului. Persoanele rănite au fost transportate la Spitalul Judeţean din  Drobeta-Turnu-Severin. Cercetările continuă, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă” se arată în comunicatul de presă primit prin amabilitatea domnului comisar-șef de poliție Dumitru Dan Bortiș.

Politica