joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gherghe, fostul primar al Severinului, s-a făcut vânător de rechini

Un parlamentar să aibă dreptul la doar două mandate! Fostul primar al Severinului, Constantin Gherghe, propune severinenilor, mehedinţenilor şi tuturor românilor să semneze o petiţie care ar putea readuce încrederea oamenilor în Parlament. Concret este vorba de limitarea mandatelor de parlamentar la maxim două, ca ale preşedintelui de stat. Odată cu fuziunea dintre UNPR şi PMP, soarta politică a fostului edil al municipiului Drobeta Turnu Severin, Constantin Gherghe, părea tot mai incertă. Funcţia de preşedinte la UNPR a rămas de domeniul trecutului, iar înţelegerea avută cu PSD-ul înainte de alegerile locale şi anume de a ocupa un post de senator ori deputat la alegerile parlamentare din toamna acestui an a căzut şi ea. Mişcările politice din ultima perioadă au scos la suprafaţă tot mai multe voci care lansează zvonul potrivit căruia Constantin Gherghe ar candida la alegerile parlamentare din partea PMP-ului. Doar nişte voci până la această oră, însă cu iz de adevăr şi asta deoarece fostul primar a postat pe pagina sa de socializare un mesaj către severineni, mehedinţeni şi toţi românii, cu privire la alegerile din toamnă. Fostul edil îndrumă cetăţenii să semneze o petiţie prin care parlamentarii să fie aleşi pentru maxim două legislaturi. 

Haideţi să semnăm petiţia privind limitarea mandatelor aleşilor noştri la două legislaturi, mai ales al parlamentarilor. Stă în puterea şi voinţa noastră să trimitem în Parlament adevăratele valori. Daţi girul şi semnaţi prezenta petiţie privind limitarea aleşilor parlamentari la două legislature”,  transmite fostul primar pe Facebook.

Este clar că încet, încet, Constantin Gherghe îşi pregăteşte terenul pentru alegerile parlamentare. Chiar dacă oferta PSD-ului nu mai stă în picioare, iar după renunţarea mandatului său de preşedinte al UNPR şi a pauzei mici luate din cauza unor probleme de sănătate, se pare că Gherghe nu renunţă şi cel mai probabil va candida la parlamentare din partea PMP-ului. Și dacă va reuşi să pună în practică limitarea mandatelor de parlamentar la maxim două mandate, Gherghe ar putea intra în istoria posdecembristă ca un adevărat vânător de rechini.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

Politica