vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Animale, bunuri și produse agricole, arse într-un incendiu

Două anexe gospodărești din localitatea Popânzălești au ars în proporție de 95% în urma unui incendiu izbucnit din joaca copiilor cu focul. În același incendiu au mai ars și două tone de grâu și doi porci.

În ultimele 24 de ore, pompierii doljeni au mai intervenit la sti ngerea unui incendiu izbucnit într-un apartament din mun. Craiova, unde a ars izolaţia acoperişului de la mansardă confecţionată din plăci şi zăpadă artificială cu învelitoare din ţiglă, rafturi din lenm şi uşa de la intrare, tot aici s-a degradat zugrăveala din interioarul unei camere şi din cele două balcoane, având drept cauză probabilă a incendiului un scurtcircuit electric.

Alte două incendii au avut loc în Craiova, unul s-a manifestat la un autoturism aflat pe Bvd.Oltenia, acesta arzând în proporție de 90 %, cauză probabilă a incendiului fiind un scurtcircuit electric. Cel de-al doilea incendiu a fost la o construcţie (baracă) de pe bvd. Decebal, unde au ars aproximativ 100 kg materiale textile, cauza probabilă a incendiului fiind un foc deschis în spați deschise.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Din totalul de 14 incendii la care au participat pompieri din cadrul ISU Dolj, în ultimele 24 de ore, nouă au fost la vegetație uscată și miriște, pe strada Eliza Opran, pe raza localităților Coţofenii din Faţă, Rast, Cetate, Cioroiaşi, Lipovu, Bechet și Dăbuleni, unde au ars aproximativ 95 ha de vegetație uscată și miriște, cauza probabilă a incendiului fiind un foc deschis în spații deschise. 

 

Politica