joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSU Craiova, în căutarea primei victorii

Formaţia craioveană este motivată să câştige confruntarea din această seară, de pe teren propriu, cu ASA Târgu Mureş, programată de la ora 18.30, mai ales că va fi primul meci din acest sezon în faţa propriilor suporteri. Antrenorul Gigi Mulţescu vede în disputa din această seară una periculoasă, comparând ASA cu defuncta Sportul Studenţesc. De altfel, tehnicianul a încercat după eşecul cu Pandurii să repună pe picioare psihicul jucătorilor care a fost afectat în urma înfrângerii suferite în ultimele secvenţe ale jocului cu echipa gorjeană.

Ne aşteaptă un meci periculos. Nu ştiu dacă mai greu, dar mai periculos. ASA Târgu Mureş îmi aduce aminte de echipa Sportul Studenţesc. Cu jucători tineri care nu au inhibiţii, nu au emoţii. Vor fi preocupaţi să închidă jocul şi să iasă pe contraatac. Nu-i cunoaştem prea bine. După meciul cu Pandurii am căutat să lucrez la psihicul jucătorilor deoarece a fost o partidă nebună. Mi-am asumat o parte din vină în faţa jucătorilor, formăm un colectiv viu, putem dialoga. Iar la fiecare antrenament am căutat să corijăm greşelile, pentru a fi mai buni de la o etapă la alta. Ne dorim să luăm toate punctele, nu doar din meciul cu ASA Târgu Mureş, ci din toate pe care le avem. Ne-a lipsit norocul, dar fără muncă şi fără concentrare nu se poate. Dacă muncim şi să ne concentrăm, norocul va fi în favoarea noastră“, a declarat Gigi Mulţescu.

Jucătorii vor o victorie pentru suporteri

Policlinica Buna Vestire Craiova

Alexandru Băluţă a spus că echipa craioveană este într-un fel obligată să câştige, fiind primul meci pe teren propriu, de asemenea în acest mod va putea să îşi apropie suporterii pentru acest sezon. Mijlocaşul craiovean nu consideră o partidă uşoară întâlnirea cu ASA Târgu Mureş şi a afirmat că atmosfera în interiorul echipei este una pozitivă.

Luni jucăm la victorie. Trebuie să fim mai concreţi în faţa porţii, să le demonstrăm suporterilor că merităm să vină alături de noi. Suntem obligaţi să câştigăm, e primul meci acasă. Nu ne aşteaptă o partidă uşoară. Personal, vreau să-mi ajut echipa cât pot de mult, să fiu concentrat sută la sută. Cât priveşte jocul cu Pandurii, nu mă aşteptam să fiu scos la pauză. Probabil dacă aş fi înscris la ocazia avută alta ar fi fost soarta partidei, acum important este să-mi îmbunătăţesc jocul de la meci la meci. Atmosfera în cadrul lotului este bună, suntem mobilizaţi, vom juca încrezători şi vom câştiga. Trebuie să vorbim mai mult în teren. Cât priveşte ultimii jucători sosiţi, ei s-au integrat repede, sunt fotbalişti de valoare, sunt sigur că ne vor ajuta“, a declarat Alexandru Băluţă.

De părere că un posibil succes în această seară trebuie să fie unul pentru suporteri este şi Alexandru Mateiu, care speră ca în acest sezon să înscrie mai multe goluri comparativ cu campionatul trecut.

Putem depăşi momentul Târgu Jiu. A fost o înfrângere dureroasă, trebuie să trecem peste, să câştigăm primul joc de pe teren propriu. Luni, trebuie să aducem prima victorie suporterilor. Sper să marchez mai multe goluri faţă de sezonul trecut. Este bine pentru echipă că au venit jucători noi, întrucât concurenţa este benefică. În ceea ce mă priveşte, doresc în primul rând să fiu sănătos, să dau randament maxim la fiecare meci şi să adunăm cât mai multe puncte. Orice jucător care a fost în anturajul naţionalei îşi doreşte să revină, dar pentru asta trebuie să muncesc mai mult la Craiova“, a spus Alexandru Mateiu.

 

Politica