vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Concurs „Fii tu cititorul lunii!” – iunie 2016

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” a anunțat lista câștigătorilor concursului „Fii tu cititorul lunii!” pentru luna iunie. Astfel, 14 cititori ai bibliotecii au fost desemnați „Cititori incorigibili”, iar doamna Ileana-Mihaela Boldişor a fost desemnată Cititorul lunii”.

Concursul se adresează tuturor utilizatorilor de servicii pe care le oferă Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman”. În fiecare lună, mai muți cititori fideli sunt remarcați și premiați pentru interesul și atenția acordate activităților de informare și lectură. În vederea desemnării câștigătorilor sunt folosite statisticile de bibliotecă după cum urmează: cititorul cu cele mai multe cărți împrumutate sau consultate în decursul unei luni este desemnat „Cititorul lunii”, urmând ca trei cititori pentru fiecare compartimentÎmprumut și Consultare la Sala de Lectură – să fie desemnați „Cititori Incorigibili”. De asemenea concursul se adresează și cititorilor filialelor bibliotecii. Astfel, câte doi cititori pentru fiecare dintre cele patru filiale ale bibliotecii – Brazdă, Craiovița, Rovine și Valea Roșie -, sunt desemnați „Cititori Incorigibili”.

Deși sezonul estival este în toi și mulți dintre cititorii noștri sunt în vacanțe și concedii, am reușit, cu mari eforturi, să ne arătăm recunoștința față de câțiva dintre câștigătorii concursului pentru luna iunie. Este vorba despre cei pe care am reușit să-i mai prindem în Craiova. Toți ceilalți care se regăsesc în lista câștigătorilor sunt așteptați, la întoarcerea din vacanță, la bibliotecă. Premiile sunt nominale și ne-am bucura, chiar dacă mai târziu, să ajungă în posesia lor”, a declarat Lucian Dindirică, managerul Bibliotecii Județene Alexandru și Aristia Aman.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pentru luna iunie, „Cititorul lunii” a fost desemnată doamna Ileana-Mihaela Boldişor, iar alți paisprezece cititori au fost desemnați „Cititori incorigibili”: Ioana-Corina Dumitraşcu, Anca Bogdan, Cici-Loredana Lica, Viana Florea, Liliana-Ioana Stoica, Luminiţa-Cristina Mehedinţeanu, Andrei Giura, Maria-Daniela Truică, Allexandru Jujea, Sebastian-Gabriel Țecu, Daria-Ștefania Țenea, Manuel Furtună, Maria-Lorena Simion, Constanța Goga.

Le mulțumim tuturor pentru participare!

Biroul de Presa al Bibliotecii Județene Alexandru și Aristia Aman Craiova

Politica