vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Una dintre fetiţele înecate, luni, în Jiu, căutată, în continuare

Scafandrii şi echipajele de salvare din cadrul Insectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Oltenia” al judeţului Dolj continuă căutarea uneia dintre fetiţele care s-au înecat, luni, în râul Jiu. Fetița de nouă ani a fost găsită, joi, în apă.

Trupul neînsufleţit al uneia dintre cele trei surori care s-au înecat, luni, în râul Jiu, la Podari, a fost găsit de pompieri şi scafandri în zona Vârâţi. Este vorba de o fată în vârstă de 9 ani, care a fost găsită plutind pe Jiu. Scafandrii o căutau ieri în continuare pe fata de 13 ani.

Reamintim că, luni, în jurul prânzului, trei fete cu vârste cuprinse, între 9 şi 13 ani, şi un tânăr de 22 ani, cu toţii membri ai aceleiaşi familii din comuna Podari s-au înecat în râul Jiu. Iniţial familia a susţinut că cei patru au fost aruncaţi în apă, forţat, de doi indivizi. Poliţiştii au găsit, însă, un martor care a precizat că aceştia se aflau la scăldat atunci când s-au înecat.

Au fost descoperite patru rânduri de elemente de îmbrăcăminte distincte care ar aparţine copiilor. De asemenea, a fost identificat un martor care i-ar fi observat pe copii la scăldat pe marginea râului”, a declarat Alin Apostol, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Una dintre fete, în vârstă de 12 ani, şi băiatul, de 22 ani, au fost găsiţi, încă de luni, de scafandrii ISU Dolj. Familia mai are acasă patru copii.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.

Politica