joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Program încărcat pentru divizionarele C

Sâmbătă, CSU II va juca la Aeroport cu Șirineasa, Filiaşul la” Combinat” cu Progresul Segarcea, iar în Serbia, ACS Podari va da piept cu Pandurii II.

Dacă ACS Podari şi ACSO Filiaşi au deja la activ câte două, respectiv un joc de verificare, sâmbătă va fi şi rândul celor de la CSU II Craiova să înceapă seria amicalelor. Trupa antrenată de Cornel Papură va juca de la ora 11, pe terenul de la ”Aripile”, o partidă cu nou promovata în liga a 3-a, CS Șirineasa. ”Satelitul” echipei CSU Craiova s-a reunit pe 18 iulie, iar după antrenamentele intense desfăşurate la la Baza Sportivă de Agrement de la Aeroport, echipa secundă a CSU a intrat la mijlocul acestei săptămâni în cantonament la hotelul ”Lido” din Bănie. De la startul pregătirilor Papură este ajutat la echipa a doua de Mugur Guşatu (coordonatorul echipei de juniori A), dar şi de preparatorii fizici Cornel Blejan şi Cătălin Brânduşoiu, urmând ca de portari să se ocupe Tibi Lung. Lotul echipei CSU II care s-a prezentat în cantonament este următorul: Nica, Dică, Gabor-portari; Marcu, Borneci, Cioinac, Celea, Ion, Sima, Luica, Andrei, Hodea, Cojocaru, Dinu, Enache, Buzan, Cârlig, Miculaiciuc, Burlacu, Al. Popescu, Jurj, Căpăţână, Geanimu-jucători de câmp. În urma selecţiei de la sfârşitul săptămânii trecute noutăţile sunt Borneci venit de la CSS Craiova, Vlad Marcu şi Ionuţ Cioinac care au jucat în sezonul trecut la ACS Podari, Daniel Celea fundaşul central al echipei Pandurii II Târgu Jiu în ediţia trecută de campionat, precum şi Miculaiciuc. De asemenea a revenit la CSU II, după împrumutul la Sporting Turnu Măgurele, şi mijlocaşul Alex Popescu. Colega de serie în sezonul trecut al celor de la CSU II, ACSO Filiaşi va juca, sâmbătă, de la ora 10, pe arena de la ”Combinat” meciul retur din dubla amicală cu divizionara D Progresul Segarcea. Segărcenii au mai jucat în această săptămână, mai precis marţi seara, un joc, când au învins, scor 2-1, pe Viitorul Cârcea. În meciul jucat la Segarcea, pentru gazde au punctat Cojocaru şi Silistraru, din penalti, în timp ce golul oaspeţilor a fost marcat de Buciuman. Tehnicianul Progresului, Petrişor Sima a început meciul cu: M. Staicu – Ochea, Silistraru, Relea, Tomiţă – Miruţ, I. Pârvan, C. Pârvan, Niculescu – Băia, Cojocaru. Au mai intrat Băluţă, Dumitru, Daniel şi Crăciun. De partea cealaltă la Viitorul Cârcea, echipă pregătită de Ionuţ Țiclea au evoluat: Ciocârlan – Nuţă, Mirea, Trancă, Andrei – Niţă, Pârvu, Dumitraşcu, Stuparu – Sârmon, D. Ignat. Au mai jucat Dragomir, Buciuman, Vozaru, Alămiţă şi M. Poenaru.

Tot sâmbătă, dar de la ora 18, o altă divizionară C doljeană ACS Podari va susţine primul amical din stagiul sârbesc de la Kladovo, urmând să joace cu Pandurii II Târgu Jiu, grupare care se află în cantonament de miercuri la Donji Milanovac. Miercurea viitoare, trupa lui Florin Șoavă va juca cel mai probabil cu echipa din liga a 3-a sârbă Dunav Prahovo (locul 4 în seria de Est).

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica