joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Halep şi Niculescu sunt prezente în sferturile probei de dublu, la Montreal

Cele două jucătoare române participă împreună la proaba de dublu a turneului WTA de la Montreal (Canada), unde au reuşit să ajungă în sferturile de finală. Simona Halep şi Monica Niculescu s-au impus lejer, în optimi, în faţa perechii ucrainiene Katerina Bondarenko/Olga Savchuk, cu scorul de 6-1, 6-3, meci pe care l-au încheiat destul de rapid, în numai 56 de minute.

Aflate la cel de-al doilea meci jucat împreună la dublu, Halep şi Niculescu au avut o evoluţie bună împreună. Cele două jucătoare au servit excelent de-a lungul întregii confruntări şi nu au pierdut niciun game când s-au aflat la serviciu. Echipa română a reuşit trei break-uri în primul set, şi încă unul în cel de-al doilea set, îndeajuns pentru a câştiga fără emoţii meciul cu echipa din Ucraina.

Pentru acest succes, perechea Halep/Niculescu şi-a asigurat un cec în valoare de 17.920 dolari şi 190 puncte WTA. În runda următoare, cea a sferturilor de finală, Simona Halep şi Monica Niculescu vor juca împotriva câştigătoarei din meciul Caroline Garcia/Kristina Mladenovic – Anna-Lena Groenfeld/Kveta Peschke (Germania/Cehia), care s-a disputat în noaptea trecută.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Turneul de la Montreal este disputat pe suprafaţă hard şi dotat cu premii totale de 2,4 milioane de dolari. Altfel, Simona Halep a jucat, ieri seară, la Montreal în optimile de finală ale probei de simplu, contra Karolinei Pliskova, dar meciul s-a încheiat după terminarea ediţiei.

 

Politica