miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Robert Pârvu… revenire în trombă la CSM

Mijlocaşul vâlcean, titular în toate amicalele din intersezon, crede că echipa din Zăvoi va termina în primele echipe

Dintre multele noutăţi din lotul trupei lui Jerry Gane, mijlocaşul Florian Robert Pârvu este unul din transferurile certe în această pauză competiţională. Vâlcean get-beget, Pârvu a mai evoluat pentru formaţia din Zăvoi şi s-a întors după patru sezoane, perioadă în care a evoluat pentru CSU Craiova, Corona Braşov, FC Caransebeş şi Sporting Turnu Măgurele, dar şi în Republica Moldova, la FC Costuleni. Mijlocaşul, de 25 de ani, a fost căpitan în meciul amical contra sibienilor de la FC Hermannstadt şi a fost piesă de bază în toate partidele de verificare ale verii.

M-a bucurat enorm revenirea la CSM. Mai primisem oferta de a juca aici şi în iarnă, dar managerul Lucian Munteanu m-a sfătuit să merg la Turnu Măgurele pentru a reintra în circuit. Jucasem la Liga a IV-a şi era normal să joc o perioadă cu un eşalon mai sus. Nu am regretat faptul că am mers la Liga a III-a. Am acceptat oferta de la CSM pentru că îmi doream să revin acasă, să joc pentru echipa oraşului natal. În plus, îmi place proiectul de la CSM, cred în el. În această vară au plecat mulţi jucători, dar cei care au rămas ne-au primit bine pe cei care am venit şi deja s-a format un grup frumos şi unit, o adevărat familie. Eu îi cunoşteam şi pe cei care au rămas şi pe cei de au plecat. Nu mi-a fost greu absolut deloc să mă integrez. Uşor-uşor ajungem şi la omogenitatea care se doreşte. Echipa este bună şi asta se va vedea în meciurile oficiale”, a declarat mijlocaşul vâlcenilor.

Acesta crede că CSM va avea în sezonul viitor o evoluţie bună, şi se va clasa între primele echipe chiar dacă va exista doar o singură serie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pentru sezonul viitor ne dorim să terminăm în primele trei echipe ale Ligii a II-a. Va fi un campionat mult mai puternic decât cele precedente dar sunt încrezător în jucătorii de la CSM Râmnicu Vâlcea. Ne-am pregătit bine în această vară şi mai avem la dispoziţie câteva zile pentru a ne omogeniza. Sunt convins că iubitorii fotbalului din Râmnicu Vâlcea şi din întreg judeţul vor alege să vină la stadion doar dacă echipa va juca ofensiv, oferind un fotbal plăcut şi având rezultate. De noi depinde să-i aducem în Zăvoi pe vâlceni. Sper să aibă încredere în noi şi să ne ajute să strângem multe puncte”, a declarat Robert Pârvu.

Luni se trage ţintarul

În urma şedinţei Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal desfăşurate, în vinerea trecută, la Casa Fotbalului s-a decis ca tragerea ţintarului pentru campionatul ligii a 2-a, ediţia 2016-2017, să aibă loc pe 1 august, adică echipele îşi vor afla programul cu doar cinci zile înainte de startul sezonului. Se va aştepta clarificarea situaţiei Rapidului, dacă ACS Poli va urca în prima ligă, însă şi clarificarea problemelor pe care le întâmpină multe dintre formaţiile care ar trebui să joace în noul sezon al Ligii 2, gen FCM Baia Mare, Şoimii Pâncota, ACS Berceni, SC Bacău, Farul Constanţa sau FC Braşov. Mai mult, cluburile înscrise în acest moment în eşalonul secund au termen până pe 27 iulie, să se decidă dacă pot sau nu să joace în campionat, altfel având la dispoziţie şi trecerea în liga a 3-a, în limita locurilor disponibile pentru un sistem competiţional cu 5 serii a câte 16 echipe (80 de echipe).

Politica