marți, martie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Trei noi branduri în Mercur Center Craiova, altele își pregătesc intrarea

Shopping și divertisment de calitate în centrul orașului

Mercur Center Craiova, cel mai modern centru comercial din Oltenia, deschis în urmă cu o lună și jumătate, își așteaptă în această perioadă vizitatorii cu noi branduri internaționale și locale. Colin’s, un brand de fashion de talie internațională a deschis miercuri primul său magazin din Oltenia, în parterul Mercur Center Craiova, oferind pe o suprafață generoasă o experiență de shopping pentru întreaga familie. Brandul Colin’s pune accent pe calitate și diversitate și este prezent pe trei continente, în peste 30 de țări, având deja o tradiție recunoscută pe piața de profil. Tinereţe, dinamism, confort şi libertate, aşa pot fi descrise modelele pe care pasionaţii de shopping le vor găsi în magazinul Colin’s. Copiii au un nou motiv de bucurie, pentru că Maxi Toys, magazinul lor preferat de jucării a deschis recent în Mercur Center primul său magazin din Craiova, situat la etajul trei al centrului comercial. Cu o experienta de 25 de ani, Maxi Toys vine cu mii de jucării selectate special pentru a dezvolta creativitatea și inteligența copiilor. La nivel internațional, Maxi Toys deține o rețea proprie de aproximativ 300 magazine de jucării în Belgia, Luxemburg, Franța, Elveția, Turcia și Italia, fiind printre cei mai puternici retaileri pe piața europeană de jucării. De asemenea, zilele acestea, Bijuteria Teilor va deschide în Mercur Center un elegant magazin cu cele mai noi modele de bijuterii din aur și pietre prețioase, completând astfel oferta de profil existentă în centrul comercial. Brandul pune accent pe exclusivismul și calitatea produselor, fiecare bijuterie Teilor fiind creată pentru a corespunde în detalii minuțiose preferințelor și personalității clienților. ‘’Așa cum am promis craiovenilor, încă de la deschidere, ne dorim să oferim o experiență completă de shopping, urban lifestyle și divertisment de calitate. Tocmai de aceea, preocuparea noastră permanentă este de a aduce noi branduri, care să satisfacă toate gusturile. Trei noi branduri interne și internationale se alătură celor deja existente, urmând ca în perioada imediat următoare să ne surprindem clienții cu noi deschideri’’, a declarat Dumitru Răduț, director general Mercur Center.

Un mare interes pentru craioveni îl reprezintă deschiderea în Mercur Center Craiova a cafenelei Starbucks, în perioada următoare, cel mai popular brand de cafenele din întreaga lume. Starbucks va intra astfel în premieră pe piața din regiune. La Mercur Center, surprizele pregătite clienților continuă, pentru că vara aceasta este plină de evenimente. Astfel, se află în plină desfășurare campaniile Insula Verii, unde clienții centrului comercial sunt invitați să-și petreacă timpul trecând prin cele mai preferate destinații de vacanță precum Franța, Italia, Grecia și Turcia și unde pot câștiga premii instant sau marele premiu – o vacanță pentru două persoane la mare. Detalii despre campaniile estivale găsiți și pe pagina de socializare a centrului comercial facebook.com/mercurcentercraiova.

Dorind să confirme promisiunea sa de brand, Mercur Center aduce în centrul Craiovei, branduri mult așteptate, cele mai noi colecții în materie de fashion, decorațiuni și articole pentru casă, magazine de bijuterii, parfumuri și cosmetice, echipamente sportive, supermarket cu prețuri mici, food court, cinema multiplex, cafenele, magazine de jucării, spații de joacă pentru copii, casino, toate într-o atmosferă modernă și relaxantă pentru întreaga familie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

EVOBRAND – Agentie de comunicare pentru MERCUR Center

Politica