sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un vâlcean cu handicap, între sclavii de la Berevoeşti

Un bărbat, în vârstă de 29 ani, din județul Vâlcea, cu handicap, se numără între victimele infractorilor de la Berevoeşti. Nicolae Badea, directorul executiv al Direcţiei Generale de Asistenţă şi Protecţia Copilului Vâlcea, a declarat că acesta va fi preluat de urgenţă într-un centru pentru adulţi.

„O să-l preluăm într-un centru pentru adulţi. După ce se va face audierea la Procuratură, o să-l ducem într-un centru din cadrul DGASPC Vâlcea, mai exact la Băbeni”, a declarat acesta, potrivit voceavalcii.ro.

Reamintim că şi trei persoane din județul Olt se numără între victimele infractorilor din Argeş.

Policlinica Buna Vestire Craiova

40 de oameni, între care şi copii, au fost răpiţi, ţinuţi în lanţuri, bătuţi, umiliţi, obligaţi să muncească şi să cerşească.

O acţiune de amploare a DIICOT Piteşti cu sprijinul BCCO Piteşti, BCCO Craiova Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Argeş şi Gruparea mobilă de jandarmi Craiova Fraţii Buzeşti, a dus la destructurarea grupului infracţional organizat. 40 de percheziţii domiciliare pe raza comunei Berevoeşti, din judeţul Argeş, în acest caz. În satul Gămăceşti, ofiţerii au găsit doi copii, cu vârste cuprinse între 10 şi 12 ani, şi trei adulţi legaţi în lanţuri.

În urma percheziţiilor, a fost găsită şi ridicată suma totală de 228.000 de lei, aproape un kilogram de bijuterii din aur, 9 drujbe, precum şi 3 autoutilitare care au fost folosite în activitatea infracţională.

Politica