vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorj. Cinci răniți după ce un TIR a lovit o dubă cu pepeni

Cinci persoane au fost rănite într-un accident rutier care a avut loc, joi dimineață, pe DN67, în localitatea Câlnic. Un TIR a izbit în plin o dubă al cărei șofer, un tânăr de 25 ani, din județul Dolj, nu acordase prioritate de trecere. În urma impactului, duba, încărcată cu pepeni, a ricoșat într-o mașină parcată în fața unei case.

Cinci persoane, între care două cu vârste de 16 și 17 ani, au fost rănite.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizați prin apelul 112 de un bărbat participant la traficul rutier despre faptul că pe DN 67, în localitatea Câlnic, s-a produs un accident rutier. Din cercetările efectuate la fața locului s-a constatat faptul că un tir, în timp ce se deplasa pe DN 67, în localitatea Câlnic, la intersecția cu un Drum Comunal, a intrat în coliziune cu un microbuz de marfă care nu a acordat prioritate de trecere. În urma impactului, microbuzul a fost proiectat într-un alt autoturism care era staționat”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Trei dintre răniți se aflau în duba cu pepeni, iar în accident a fost rănită și o pasageră a TIR-ului.

La fața locului au fost găsite cinci victime, au fost redirijate alte ambulanțe către locul accidentului, o victimă a refuzat să fie transportată la spital. Celelalte patru persoane au fost trimise la Unitatea de Primiri Urgențe din Târgu-Jiu”, a declarat, Marinică Niculescu, directorul Serviciului de Ambulanță Gorj.

Medicii au stabilit că cele patru persoane sunt în afara oricărui pericol.

Politica